Ekonomija IZABERI NAJBOLJE IZ MTEL PONUDE

Samsung telefoni A serije uz Urban Neo pakete

Za sve ljubitelje Samsung telefona, kompanija M:tel je pripremila novu prodajnu akciju. Šest modela iz A serije Samsung telefona korisnik plaća u ratama po super cijenama uz Urban Neo pakete .

Iz ponude izdvajamo Samsung A20 uz Urban Neo M paket sa mjesečnom ratom od samo dva eura, a uz isti paket korisnici mogu izabrati i modele Samsung A30 i A40 sa ratom od samo sedam eura mjesečno. Preporučujemo i model Samsung A50 sa mjesečnom ratom od devet eura uz Urban Neo L paket i telefon A70 po cijeni od 13 eura mjesečno uz Urban Neo XL paket. Za sve koji žele Samsung A80 nabolja cijena od samo dva eura mjesečno je definitivno uz Urban XXL paket.

Podsjećamo da u Urban Neo paketima korisnici imaju razgovore ka mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori neograničene, a u svim paketima obuhvaćena je određena količina Interneta – čak do 150 GB mjesečno. Urban NEO porodicu čine: S, M, L, XL i XXL paket. Pretplata za paket M iznosi 18,90 eura, za Urban NEO L – 23,90 eura, za XL 33,90 eura i za paket Urban NEO XXL -53,90 eura.

Resursi uključeni u pretplatu ne važe u romingu, a za neograničene razgovore se primjenjuje fer politika, od dozvoljenih 30000 minuta mjesečno ka svim mrežama u Crnoj Gori, osim u Urban S paketu koji ka drugim mrežama ima 200 minuta mjesečno uključeno u pretplatu.

Akcija traje do isteka zaliha.Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća šest eura. Cijene telefona zavise od odabranog tarifnog paketa. Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici M:tel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Send this to a friend