Ekonomija

Sekulić: Za subvencije do sada isplaćeno 16,3 miliona eura

Ministarka ekonomije Dragica Sekulić danas je na konferencviji za medije kazala da je do sada isplaćeno 14.469 zahtjeva ili 96,2 odsto za subvencije za ukupno 61.402 zaposlena.

“Bruto iznos isplaćenih zahtjeva je 16.305,622 eura”, poručila je ministarka.

Prema njenim riječima, subvencije za novo zapošljavanje za april odobrene su za 91 osobu.

“Koristim priliku da pozovem privredne subjekte da od danas  do kraja mjeseca podnesu zahtjeve za subvencije zarada  za maj na isti način kako su to uradili u nprethodnom mjesecu. Od sinoć, od ponoći,  već je više od 3.000 hiljade privrednih društava podnijelo zahtjeve za subvencijwe za maj”, kazala je ministarka  Sekulić.

On je danas dodala da očekuje da će se subvencije za maj isplatiti u mnogo kraćem roku nego što je to bio slučaj sa subvencijama za april.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cetinje 21
Gost
Cetinje 21

Zasto ne registrujete pomorce i obezbijedite da moraju po zakonu da uplacuju doprinose

Inspection
Gost
Inspection

Sve ce te vi to nama naplatit

gagi
Gost
gagi

Gospodjo Sekulic kao penzioner sa penzijom od 200 eura koji nije dobio ni za burek od drzave u ovom vremenu Covida 19,tako slatko i sa gustom cu da vas PREKRIZIM OlOVKOM na izborima komplet listu vase partije i vasih “privjesaka” javno i transparentno,imenom i prezimenom.Nego znam da ovo sto pisem vas i vasu partiju koja “rovari”drzavom NE INTERESUJE,ali vjerujte mi… Više »

Mila K
Gost
Mila K

i kako će se ovako stići do 75 mil eura?

gagi
Gost
gagi

Mila K,dali si nekad cula za izraz u kartaskim igrama BLEF,BLEFIRA,BLEFIRANJE i sl. e tako mozes prtumaciti rijeci gospodje ministarke.Pozdrav

Butik
Gost
Butik

Hvala vam na pomoći .
Previse ste nam dali.
SRAMOTA

Send this to a friend