Ekonomija

Smijenjen Vučelić, Đelović v. d. direktora Luke Bar

Foto: Feral bar

Za vršioca dužnosti izvršnog direktora AD Luka Bar bord direktora je na današnjoj sjednici izabrao pomoćnika izvršnog direktora Dedu Đelovića.

Kako su saopštili iz te kompanije, Odbor direktora “Luka Bar” AD je na danas održanoj sjednici razriješio dužnosti dosadašnjeg izvršnog direktora Vladana Vučelića.

“Odbor direktora je cijeneći rezultate koje Luka u kontinuitetu ostvaruje, posebno one u vremenu kovid krize i dosadašnju korektnu saradnju zahvalio g.dinu Vučeliću na datom doprinosu. Za vršioca dužnosti izvršnog direktora imenovan je, saglasno Statutu Društva dosadašnji pomoćnik Izvršnog direktora Deda Đelović”, navodi se u saopštenju.

Vladan Vučelić

Imajući u vidu značaj kompanije izbor izvršnog direktora “Luka Bar”, kako su kazali, realizovaće se putem javnog konkursa, u najkraćem roku.

“Odbor direktora je, uz navedeno, razmatrao i druga značajna pitanja za rad i poslovanje Društva. Usvojen je Izvještaj o poslovanju za šest mjeseci tekuće godine, koji ohrabruje da će i zacrtani Biznis plan u potpunosti biti realizovan do kraja godine”, dodaje se u saopštenju.

Napominju da na polugodišnjem nivou ostvaren je pretovar od 514.353 tone, prihod od 4.960.369 eura, i ostvaren pozitivan rezultat od 93.967,000 eura.

“Upravo ovi uzlazni pokazatelji u odnosu na prvi kvartal koji se na luku dominantno i neminovno odrazio zbog zastoja u odnosima drugih kompanija (Uniprom-Montecargo) direktno vezanim sa Lukom, je potvrda da se povećava pretovar raznih tereta što će još značajnije doći do izražaja realizacijom novih ugovora u periodu do kraja godine i biti ilustrovano u narednim kvartalnim izvještajima”, pojašnjava se u saopštenju.

Dodaju da je Odbor direktora razmatrao i brojna druga pitanja iz svoje nadležnosti.

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
LelaBarRumijaLucki radnikMila
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lela
Gost
Lela

Divan covjek i veliki strucnjak,zelim mu svu srecu

Bar
Gost
Bar

Deda je super covjek i profesionalac ali nema harizmu da bude direktor,Vucelic je bio exspert za sve direktore koji su bili u njoj,sve je imao u mali prst,genije,

Rumija
Gost
Rumija

Nevjerovatno ali istinito. Prvi ispravan potez apostolske vlade

Lucki radnik
Gost
Lucki radnik

Konacno je neko kompetentan dosao. Divan covjek i odlican profesor.

Mila
Gost
Mila

Sretno Vam gospodine Deda. Odavno ste trebali da budete na čelo kompanije. Zaslužujete to mjesto po svim stručnim standardima.

doker
Gost
doker

ne mogu da vjerujem da su izabrali najstrucnijeg i najpostenijeg covjeka u luci Bar pun pogodak svaku srecu mu zelim

Barski
Gost
Barski

Živu istinu ste napisali. Deda je prije svega izuzetan čovjek. Oličenje poštenja i dobrote. Naravno i u struci je takav. Dugo ga znam pa sam zato i dao pravo da komentarišem o njemu. Svu sreću mu želim.

Send this to a friend