Ekonomija AMAN SVETI STEFAN PRODUŽIO SPECIJALNU PONUDU

Soba s pogledom na more i Pikasa

Sveti Stefan

Gosti hotela Aman Sveti Stefan mogu do 8. septembra da uživaju u posebnom ugođaju ljetovanju s pogledom na Jadransko more i djela tri čuvena umjetnika na zidovima soba i restorana u kojima borave.

Ova nesvakidašnja izložba radova čuvenih ekspresionista učinila je posebno interesantnim biser crnogorske obale, pa je umjesto prvobitno jednomjesečnog gostovanja ova postavka produžena do prve sedmice narednog mjeseca, pišu Dnevne novine.

Da biste mogli da vidite ova ostvarenja, morate imati i sreće i biti jedan od gostiju ekskluzivnog rizorta, kojeg čini 58 soba, apartmana i vila na nekadašnjem ribarskom ostrvu koje datira iz 15. vijeka.

Onima koji uspiju da uživaju u ovdašnjim uslugama, uz tri puta veći broj osoblja nego gostiju, imaju jedinstvenu priliku da sasvim izbliza nesmetano posmatraju remek-djela umjetnosti.

Destinacija svjetskog džetseta, među kojima su prošlog vijeka bili Merilin Monro i Sofija Loren, nakon kompletnog renovirana 2010. godine danas privlači zvijede poput Breda Pita, Anđeline Žoli i Novaka Đokovića.

Na izložbi „Umjetnost na ostrvu: Ateljei, Pikaso, Šagal, Miro” je više od 60 litografija Pabla Pikasa, Marka Šagala i Huana Miroa, raspoređenih u Vili Miločer, restoranima, barovima i u pojedinim apartmanima na ostrvu.

“Zamislite da se budite u Luvru ili šetate kroz Tejt galeriju dok idete na večeru. Luksuzni hoteli su sami po sebi umjetnička djela, a ako se tome dodaju pravi artefakti oni mogu biti ne ponovljivo iskustvo za gosta. A malo je tako jedinstvenih hotela kao Aman Sveti Stefan”, kazao je vlasnik ovog elitnog mjesta, grčki biznismen Petros Stathis.

“Ovo je jedinstvena prilika da iskusite najbolju uslugu i boravak u rizortu uz neke od najljepših umjetničkih djela prošlog vijeka. Počastvovani smo što smo ugostili izložbu ovakvog kvaliteta i što gostima možemo da ponudimo nešto zaista posebno. Ova izložba ujedno obilježav put Crne Gore i zemalja Balkana ka turističkoj destinaciji najviše klase”, dodao je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Super..Hvala Milo..Hvala DPSu.. Ja sam inače gost na Sv .Stefanu iz Engleske.. Prelijepo je.. Sendviča mi suvoga..Kunem se ..

mojsilović
Gost
mojsilović

Jedan sasvim običan dan naše Burek Republike..

Navijač
Gost
Navijač

Super, kako se ulazi tamo, koliko je karta da se vidi izložba? Mislim da bi trebalo i te detalje da znamo. Ono meni nije toliko ni bitno, ja trošim 1 mil € nedeljno, nego zbog drugih čitalaca.

Eksplicitno
Gost
Eksplicitno

Treba provjeriti jesu li ovi gosti platili boravisnu od 1euro

🔥_EL_🔥
Gost
🔥_EL_🔥

Jedino dvogledom da pogledamo kad prodjemo u jul mjesec kad skupimo 10 eura za plin.

Bnjj
Gost
Bnjj

A crni radnici obezbeđenja jedne Nk firme čuvaju to za 250e

kobac Milan
Gost
kobac Milan

Od koga čuvaju ?

KnjazMiloš
Gost
KnjazMiloš

Filipinci ?

mojsilović
Gost
mojsilović

Crnji su ovi od Filipinaca.

Send this to a friend