Ekonomija

Spajić u SAD-u predstavlja Maršalov plan – Evropa sad

Milojko Spajić

Ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić otputovao je juče u prvu radnu posjetu Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), da bi se sastao sa zamjenikom pomoćnika sekretara u Birou za evropska i evroazijska pitanja State Departmenta i izaslanikom za Zapadni Balkan, Gabrijelom Eskobarom, kao i drugim visokim zvaničnicima State Departmenta.

Kako su saopštili iz tog resora, osim ovih, bilateralno veoma značajnih sastanaka, Spajić će se sastati i sa velikim brojem potencijalnih investitora i predstavnika crnogorske dijaspore.

„Put do „Evropa sad“ prolazi kroz Sjedinjene Američke Države. Ovo je sjajna prilika da svijetu još jednom predstavimo izvanredne rezultate koje smo postigli za samo deset mjeseci mandata ove Vlade. Još važnije je da ojačamo crnogorske odnose sa SAD i privučemo neke od najvećih svjetskih investitora”, poručio je Spajić.

Tokom radne posjete, koja će trajati nedjelju dana, ministar će boraviti u Vašingtonu, Njujorku i Čikagu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dolores
Gost
Dolores

hahaha, ne sumnjamo da ćeš skoknut do čikaga da se posavjetuješ sa dijasporom “srpskog sveta”, možda “iznajmiš” kojeg “konsultanta”… Zašto ti ja ništa ne vjerujem? Instikt.

Crni panter
Gost
Crni panter

Čuj “ inzvaredne rezultate” ???
Vjerovatno misli na poskupljenja osnovnih životnih namjernica i ne samo njih. E tu ima pravo.

Olly
Gost
Olly

Predstavi ga svuda osim kod nas, ne znaju se detalji. E pa šou

Bnjj
Gost
Bnjj

Podrška dosta je bilo mizernih plata u Cg

TV_EU
Gost
TV_EU

Ide u Čikago gdje je najveća srpska dijaspora .

Send this to a friend