Ekonomija

Spajić: Vlada traži najoptimalnije rješenje za radnike Montenegro Airlinesa

Milojko Spajić

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić saopštio je da Vlada traži najoptimalnije rješenje za zaposlene Montenegro Airlinesa MA koji, kako je rekao, trpe posljedice usljed katastrofalnog upravljanja bivše vlasti kompanijom.

On je, na sastanku sa  predstavnicima Sindikalne organizacije MA i generalnim sekretarom Saveza sindikata Crne Gore Duškom Zarubicom, poručio da ostaju istinski partner zaposlenima.

“Želimo da istaknemo značaj socijalnog dijaloga i da ostajemo istinski partner zaposlenima u MA, kako bismo zajednički prevazišli tešku situaciju, ali i što brže osposobili za rad našu novu nacionalnu avio-kompaniju”, saopštio je Spajić.

Ministar je, kako je saopšteno iz njegovog resora, istakao značaj socijalnog dijaloga čije osnovne karakteristike moraju biti međusobno povjerenje i spremnost na iskrenu saradnju.

“Današnji sastanak predstavlja prvi korak u rješavanju pitanja MA kao kompanije, a prije svega u rješavanju statusa zaposlenih”, kazao je Spajić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aleksandar
Gost
Aleksandar

Tako vam Bog pomogo, kao što pravo radite!

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Kakva neznalica..

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Vrlo je jednostavno
I OD DPS’a STE GORI !
T. A. Č. K. A

Milan BGD
Gost
Milan BGD

E moj ministre, i to finansija – nepravlno je i gramatički i matematički reći “NAJOPTIMALNIJE”. Neko rešenje je optimalno ili nije optimalno, ne postoji najoptimalnije! Ova greška ukazuje na suštinusko neznanje i zbog nje se obaraju studenti na ispitu.

Emil
Gost
Emil

Kao kad majka ostavi djecu samu, pa se nada da će se neko, nekad smilovati i nahraniti ih.
Gore poniženje od ovog nema
Ko je letio za dz, neka plati. Pustite narod da radi. Mada, vjerujem da ćete braću po vjeri i ekspertizi negdje morati da smjestite….

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Tako vam Bog pomogo, ko što pravo radite!

delboj
Gost
delboj

Ahahahahahaha

Cczz
Gost
Cczz

Ovim apostolima svaka izjava je začinjena pričom o prethodnoj vladi.Podsjećaju me na Vučića koji u svakom govoru pominje Đilasa.

Montenegro
Gost
Montenegro

A sta ti znas,experte

Kole
Gost
Kole

Ovaj lik će,ukoliko se ne skloni napraviti neviđenu katastrofu.Jeduno se nadam će Katnić brzo zakucati na njegova vrata.

kotulaši
Gost
kotulaši

On je već napravio katastrofu, ne pamtimo veću

Zoran
Gost
Zoran

E kukala nam majka sa vasim mozgovima. Ti na celu njih svih.

Pele
Gost
Pele

Ministre moj ministre. Optimalnije od optimalnog ne postoji. A tek najoptimalnije…

Monter
Gost
Monter

Lijepo bi bilo da je istina, ali nije. Svetite se bivsem rezimu preko ledja obicnih radnika koji samo rade svoj posao. Morate da razumijete da tamo jeste bilo ljudi koji su zloupotrebljavali svoj polozaj, ali su oni manjina, manjina koja ce postojati (samo ce biti druga imena) i pod plastom vaseg rezima.

Moreplovac
Gost
Moreplovac

Mickey bilo je radnicima bas zanimljivo za praznike bez plata i tako to. Hvala ti bas optimalno razmisljas. Expert nema sta.

Gibanica
Gost
Gibanica

“Milojko Leposavić Bratić ” – tako bih nazvao ovu vladu .

Festadjun
Gost
Festadjun

Tvoja smjena bi bila pravo resenje

Send this to a friend