Ekonomija

Spomen park Knjaževac u Andrijevici biće uskoro uređen

Vlada Crne Gore izdvojiće više od 343.000 eura za uređenje kompleksa spomen parka Knjaževac u opštini Andrijevica, na osnovu ugovora koji su danas potpisali Uprava javnih radova i preduzeće “Hipering” iz Podgorice.

Kako je saopšteno iz Vlade, izvođač se obavezao da radove završi u roku od 60 dana od uvođenja u posao, a uređenje parka počeće nakon što dozvole vremenski uslovi.

Projektom je, između ostalog, predviđeno čišćenje postojećeg spomen obilježja, uklanjanje stare i montaža nove ograde, ugradnja prirodnog kamena i postavljanje rasvjete.

Spomen park će dobiti i nove sadržaje, koji su namijenjeni najmlađima. Na oko 400 metara kvadratnih planirano je moderno igralište, sa posebnom gumenom podlogom i kompletnim mobilijarom, koji čine tobogani, platforme i mreže za penjanje, tuneli za provlačenje, klackalice, ljuljaška, vrteška i drugi elementi za zabavu i igru. 
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Bolje neku fabriku da otvorite, jel tamo nema više skoro niko da šeta tim parkom. A i đece skoro da nema. Sva opština nema ni 2000stanovnika

Ju bre
Gost
Ju bre

i sve to za 343 000 tisuće, kako li se neko ođe ugradio majko mila.

Život za CG
Gost
Život za CG

za 343 hiljade eura okrecili bi cijelu Andrijevicu i pokosili sve livade u okruzenju 5 km…. dokle cete vise klepati taj budzet, nego i treba tako dok ovi setaju ne znaju ni zasto vi sad muzite i koristite priliku.. veca je vijest da ce da dodje irinej nego sto je ta da umjesto 10-15 hiljada vi uzmete 343.000e. Aferim !!

mitkio
Gost
mitkio

mitko

Neko Tamo
Gost
Neko Tamo

Navite im put Mateševo Andrijevica kako treba pustite se spomenika, sve rupa do rupe, a put im ide po sredini opštine.

Send this to a friend