Ekonomija

Što prije zaštititi Solanu

Skupština opštine Ulcinj mora što prije usvojiti odluku o proglašenju Solane parkom prirode, zaključeno je na javnoj raspravi koja je danas održana u punoj sali lokalnog parlamenta, javlja Ul-info.

Pred javnošću su se našli Nacrt Studije zaštite za područje Solane i Prijedlog odluke o proglašenju zaštićenog prirodnog dobra Solane.

Na ovom skupu su govorili predstavnici Opštine na čelu sa predsjednikom Ljorom Nrekićem, visoki funkcioneri Ministarstva održivog razvoja i turizma, poslanici u Skupštini, predstavnici nevladinih organizacija i lovačkih udruženja, kao i građani.

Predloženo je da od 24. avgusta 2020. godine upravljanje Solanom preuzme privredno društvo koje će formirati Opština Ulcinj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vasilije
Gost
Vasilije

Zna li se nedvosmisleno čije je zemljište u okolini solane i čega je u Ulcinju vlasnik lopovski Euro fond. Koliko dugo se gura pod tepih afera sa vaučerom a to je najveći kriminal sa najvećim brojem učesnika u kriminalu za posljednjih tri decenije!?Poslanici javne rijeci počnite rasvjetljavati ovu najveću pljačku gradjana CG. Ima li podataka o vaučerizaciju?Koliko je vaučera unovčeni… Više »

Send this to a friend