Ekonomija

Švajcarcu srušili objekat na pjeni od mora u Baru

foto: Jedro

Rušenje privatnog objekta na prvoj liniji do mora u uvali Paljuškovo, u Baru, danas je započeto, piše portal Jedro.

Objekat, sagrađen u grubim građevinskim radovima, imao je tri etaže.

U rušenju je učestvovalo više radnika, uz asistenciju policije.

Jedro nezvanično saznaje da je vlasnik objekta Albanac iz Preševa, koji živi u Švajcarskoj i ima državljanstvo te zemlje.

Navodno, bila je pokrenuta procudura za dobijanje građevinske dozvole za objekat čija je vrijednost veća od 300.000 eura.

Objekat je započet na urbanističkoj parceli koja se nalazi u DUP-u Pečurice–turistički kompleks, a čije donošenje se čekalo skoro deset godina.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Thor
Gost
Thor

Ovo se naziva u akademskoj terminologiji politickih nauka: POLITICKI REVANSIZAM. Albanci su se zamjerili ovima iz DPS-a. Sad ce direktno na svojoj kozi da osjete kako je kad idu protiv ma………..

Eleonora
Gost
Eleonora

Meni je ovo preglupo. Vecina objekata je nelegalno i upravo sada se legalizuje. Rušiti ljudima kuće nikako ne može bit dobro. Na vrijeme se zakon donese a ne ovako nekom ce se rusit a nekom ne zavisno jesi li uclanjen u dosadni dps.

Max
Gost
Max

Ne sladim se nicijoj muci i problemu. Ovo rusenje totalno opravdano. Strani drzavljanin a jos i Kosovar i jos treba da ga zalim. Koliko su kuca ovi srusili, ubili ljudi…!Kome ga je zao neka napravi kucu na kosovo da bidim hoce li moci i glavu izvuci…

Patriota
Gost
Patriota

Ovako ‘će svi redom koji veličaju teroristi;ku organiyaciju učk u Tuzima , ruka pravde stiže sigurno sve učesnike veličanja ove terorističke organizacije iz restorana Troja

Abc
Gost
Abc

Zasto se ne uvede pravilo da ni firme koje izvode radove nemaju pravo da rade ako investitor nema dozvolu?? Da li ce i one odgovarati zbog ovoga?

Fer_i_korektno
Gost
Fer_i_korektno

Sramota i zalost,ljude koji hoce da plate dozvolu iscerasmo…..a sto cemo sa onima koji nista ne placaju…..on je izgleda budala sto je dosao kod nas da gradi….

Ljuma
Gost
Ljuma

Sto nijesu poceli od Budve,tu ce vec nastati krkljanac ,cijela Budva bespravno gradjena.,no tu su gradili celni i dps-a.

Slavko
Gost
Slavko

Dpsu sad smetaju Albanci, a do prije dva dana su bili u savezu sa njima. Svojevremeno je dps bombardovao Dubrovnik, a sada su im Hrvati najbolji prijatelji. Svojevremeno je dps bio u savezu sa Srbima, a danas su drzavni neprijatelji. Dps je zapravo izdao svakog sa kim je bio u savezu, pa vidjite dragi gradjani kakva je to partija Ali… Više »

Giancarlo mln
Gost
Giancarlo mln

Ja dobijam karticu za mjesec dana od svajcarca odma kupujem audi a 4

Xyz
Gost
Xyz

A oce li ko srusiti 40 nelegalno sagradjenih objekata u Dobre Vode na samoj obali mora??

Hogar
Gost
Hogar

Ruke im se zlatile

Pep
Gost
Pep

U tom dijelu grada na Utjehi se gradi jos 10ak objekata bez dozvole i niko ih ne dira i to po 4 5 spratova. Provjerite objekat koji se gradi kod hotela vidikovac planiran za jedan poznati lanac marketa. Nema dozvolu i plus gradi preko saobracajnice predvidjene DUP-om.

Koment
Gost
Koment

De fakto Ulcinj je 80% u vlasnistvu albanaca sa Kosova, Bar u vlasnistvu Rozajaca, u Budvi i Tivtu se Zadnjih 3 god pralo preko 500miliona iz Albanije.
Mjestani na papiru, a pravi sefovi su vani

Mmm
Gost
Mmm

Osveta za u tuzi !!

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

E da je jedini koji je dugo ceka nego nije. Neki Ruski drzavljani su cekali u Morinju isto toliko pa su na kraju tuzili drzavu jer su prevareni od strane drzavne administracije. Uzmu ti pare i na kraju te prevare…

Send this to a friend