Ekonomija

Tamo đe se poljoprivreda čuje

Tokom jučerašnje posjete Danilovgradu potpredsjednik Vlade Milutin Simović i predsjednica opštine Danilovgrad Zorica Kovačević posjetili su crnogorskog muzičara Zorana Kalezića. Tom prilikom, Simović mu je uručio Rješenje o registraciji poljoprivrednog gazdinstva i poželio mu uspjeh, saopšteno je iz Ministartva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Iskazavši veliko zadovoljstvo posjetom, Kalezić je kazao da je srećan što je dobio zvanično rješenje i šansu da postane ugledan poljoprivredni proizvođač, na svom imanju i na svojoj đedovini.

„Od danas pa nadalje trudiću se još više da radim, da napravim nešto lijepo. A ovdje, Bogu hvala, sve rađa, čemu se god malo pažnje posveti to će nagraditi, to će roditi, jer ovo je podneblje takvo. Nadam se, kada idući put dođete, da će moje gazdinstvo biti unaprijeđeno. I neka vas prati pjesma „Tamo đe se gusle čuju“, kazao je Kalezić.

Posjeta poljoprivrednom gazdinstvu Zorana Kalezića

Posjeta prijatelju Zoranu Kaleziću i uručenje rješenja o registraciji poljoprivrednog gazdinstva.Zoranova jedinstvena životna energija i u sedmoj deceniji plijeni i pokreće. Siguran sam da će i kao poljoprivrednik biti uspješan i želim mu svaku sreću.https://www.youtube.com/watch?v=F4Ul66SM8hY&list=RDF4Ul66SM8hY&start_radio=1&t=37

Posted by Milutin Simović on Tuesday, February 18, 2020

Crna Gora iz godine u godinu bilježi rast broja registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, kao pretpostavke za konkurisanje za brojne vidove izdašne bespovratne podrške.

“Danas u Crnoj Gori imamo 11.888 registrovanih poljoprivrednih gazdinstava. Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja obavještava sve zainteresovane poljoprivrednike da registruju svoja gazdinstva”, navodi se u saopštenju.

Procedura registracije je besplatna i može se obaviti širom Crne Gore u Savjetodavnim službama u kojima se pored savjeta mogu dobiti i informacije o programima bespovratne podrške.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KADULJA
Gost
KADULJA

Kaleziću što će ti ovo ? imao si ponosa i obraz nekad sitno je to da te pridobiju ovi lupeži

Bnjj
Gost
Bnjj

Tamo đe se laž, siromaštvo, nepravda, pusta zemlja čuje.

Koktel
Gost
Koktel

A koja crna poljoprivreda sela pusta a pare od fondova evropske unije sve pokradoste

aoo
Gost
aoo

Sta znaci ovaj naslov, je li da smrdi dje ima poljoprivrede?

Registracija
Gost
Registracija

A kada ćete je dati Branki Šćepanović. Što sve ne rade za glasove majko mila.

Slavko
Gost
Slavko

Poljoprivreda u Crnoj Gori tako cvjeta da du svi prestali da se bave njome i otisli u Njemacku da krpe gume. Hvala DPSU.

Todor
Gost
Todor

“Nema hleba bez motike”

KADULJA
Gost
KADULJA

I bogatstva bez politike

Bnjj
Gost
Bnjj

Pa zašto onda uvozimo stotine miliona hrane, vode ovo je Simovićeva propaganda.

Trojke
Gost
Trojke

Coek se trudi koliko toliko. Makar nesto pokusava.

Send this to a friend