Ekonomija Drugi Dan sa investitorima Crnogorskog Telekoma 28. aprila

Telekom: Otvorena komunikacija sa akcionarima, investitorima i javnošću da bude osnovni princip poslovanja kompanija

Crnogorski Telekom će u srijedu, 28. aprila 2021. godine u 15:00 časova organizovati još jedan „Dan sa investitorima“, na kojem će akcionarima i investitorima predstaviti poslovne rezultate kompanije iz prvog kvartala ove godine, planove i očekivanja za 2021, dok će predstavnici menadžmenta kompanije odgovoriti na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka u kompaniji.

Telekom je prvi „Dan sa investitorima“ organizovao u februaru, kada su zainteresovanim akcionarima i novinarima predstavljeni rezultati iz 2020. i strategija za 2021. godinu, dok je u martu održana vanredna Skupština akcionara, na kojoj je donijeta Odluka o isplati dijela zadržane dobiti, i imenovan novi Odbor direktora kompanije.

Ovaj kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću naišao je na dobar prijem kod zainteresovanih strana, što potvrđuje da transparentnost u radu i donošenju odluka treba da bude osnovni princip poslovanja svih kompanija u  Crnoj Gori, ističe Pavle Đurović, direktor Sektora za korporativne i pravne poslove i sekretar Telekoma.

“Sastanke poput ovog koji organizujemo drugi put ove godine koristimo kako bismo učvrstili povjerenje između kompanije i investitora i akcionara, jer samo na taj način Telekom može da posluje stabilno i na zadovoljstvo prije svega korisnika i poslovnih partnera, ali i manjinskih akcionara, većinskih vlasnika i menadžmenta“, zaključuje Đurović.

Iz Telekoma pozivaju zaniteresovane akcionare i investitore da se do ponedjeljka, 26. aprila, do kraja radnog vremena, prijave na e-mail [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

U naslovu e-maila potrebno je istaći „Prijava za 2. ‘Dan sa investitorima’ Crnogorskog Telekoma“, a u tekstu ime i prezime, zanimanje i informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Telekoma, kao i e-mail adresu za kontakt. „Dan sa investitorima“ održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku zakazanom za 28. april. Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima Webex platforme.

Send this to a friend