Ekonomija

Todorović najavio: Naredne godine letovi između Francuske i Crne Gore

Turistička ponuda Bara se predstavlja na sajmu turizma “IFTM Top Resa 2021” koji se održava u Parizu od 5. do 9. oktobra. Direktor Air Montenegra, Predrag Todorović predstavio planove na obnavljanju direktnih letova između Francuske i Crne Gore za narednu godinu.

“Prvog dana sajma održana je prezentacija na štandu turoperatora Carrefour Voyages na kojoj su prisustvovali brojni novinari i predstavnici turoperatora. Prisutne je u ime Ambasade Crne Gore u Francuskoj pozdravio ambasador Ivan Ivanišević koji je izrazio zadovoljstvo što se Crna Gora i Bar predstavljaju na ovoj berzi. Direktor TO Bar, Emil Kukalj je prisutne upoznao sa turističkom ponudom opštine Bar uključujući sva turistička mjesta, kulturno istorijsko nasljeđe, gastronomsku ponudu, brojne manifestacije ali i mogućnosti za aktivni odmor. Kukalj je rekao da je tržište Francuske veoma važno za opštinu Bar jer predstavlja potencijal za smanjenje sezonalnosti i zahvalio predstavnicima Carrefour Voyages na pruženoj mogućnosti da se prezentacija održi na njihovom štandu”, saopšteno je iz TO Bar.

Nakon prezentacije upriličeno je, kako su naveli, posluženje gdje su prisutni imali priliku da degustiraju tradicionalne specijalitete iz Crne Gore, ali i da u neposrednom kontaktu ostvare komunikaciju i saradnju.

Prvog dana sajma predstavnici TO Bar su održali brojne sastanke sa turoperatorima među kojima su bili Parfums du Monde, TUI France, Carrefour Voyages, Premium Travel, Havas Voyage, Mondial Tourisme, Fram i drugi. Promocija turističke ponude Bara se nastavlja i narednih dana kada će takođe biti održani sastanci sa turoperatorima sa ciljem njihovog upoznavanja sa destinacijom, a u planu je i realizacija studijskog putovanja kako bi se upoznali sa smještanim kapacitetima naše opštine i drugim ponudama”, naveli su u saopštenju.

Među medijima na prezentaciji su bili predstavnici L’Echo Touristique, Tour Mag, Le Quotidiene du Tourisme, Marie France, Voyages d’affaires, Tendance Nomade, Le Parisien TV5 Monde, Nicol Perrin (influenser) i drugi.

Sajam “IFTM Top Resa” je jedna od najznačajnijih B2B berzi u Francuskoj i ove godine je okupila veliki broj izlagača i posjetilaca, prema riječima organizatora više od 200 destinacija, 1700 brendova, 34000 profesionalaca iz oblasti turizma sa više od 150 najavljenih konferencija i događaja. Predstavlja dobru platformu za uspostavljanje saradnje sa novim ali i za obnavljanje starih kontakata.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Najavi i do Japana, ništa ti ne vjerujemo.

Goran
Gost
Goran

Ajmo hejteri, gdje ste

Olly
Gost
Olly

Koliki bonus ćeš dobiti za to?? Da znamo koliko će narod para da baci na tebe i tvoju “stručnost”.

Send this to a friend