Ekonomija

Traže dozvolu za izgradnju prve faze petlje Smokovac

ilustracija

Ministarstvo saobraćaja uputilo je zahtjev Ministarstvu održivog razvoja za izdavanje građevinske dozvole za izgradnju prve faze petlje Smokovac na auto-putu Bar Boljare, piše Pobjeda.

Zahtjev se odnosi na građevinski dio petlje, naplatnu rampu i trafostanicu 20/0,4 KV. Petlja će se nalaziti u Podgorici, na katastarskim opštinama Rogami i Doljani.

Vlada je na sjednici 17. januara dala saglasnost Ministarstvu saobraćaja za izvođenje potrebnih radova na petlji Smokovac koja, saglasno važećim dokumentima, predstavlja vezu auto-puta Bar Boljare i Jadranskojonskog auto-puta, kao i priključak na postojeću putnu mrežu.

U Vladinom dokumentu navodi se da će se u ovom trenutku izdvojiti i izvesti samo njena prva faza, sa ciljem povezivanja prioritetne dionice auto-puta Bar Boljare sa magistralnim putem M-2.

Izgradnjom prve faze petlje Smokovac ukupna dužina prioritetne dionice auto-puta se sa postojećih 41 kilometara povećava na 42,5 kilometara. Njome bi se obezbijedilo kvalitetno i konačno tehničko rješenje, sa naplatnom rampom na Smokovcu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prc CG
Gost
Prc CG

VRIJEĐAJU…..

Prc CG
Gost
Prc CG

Cdm mislim sa vam je bolje da budete nepristrasni i da objavljujete sve komentare koji normalno ne brije sjaju ,nego da poslije odlaska vašeg vladara odete i vi u istoriju sto će vam se svakako desiti ako nastavite u ovom stilu,ma u svakom slučaju ste prošlost aje živi bili pa vidjeli,nećete još mnogo stariji biti!!!!😎

Prc CG
Gost
Prc CG

A koliko ima faza 137je li?????Sa kime se vi sprdate,pa ne zakopcava se narod na ledja!!!!

Bnjjj
Gost
Bnjjj

Na vrijeme pocinjete 40km cete gradit do kraja 2020 a za druge deonice dace bog,sve nesto zaboravljate te petlje te vodu te struju

Moze
Gost
Moze

Sto je ovo mooooj brate ko je pravio nacrte ??? Dje su ti strucnjaci , zbog ovih propusta u svakoj normalnoj zemlji bi neko morao u zatvor jer ce nas vec do sad autoput kostat 35 miliona vise. Trebaolo bi ministru da se sudi i strucnjacima koje je on doveo. Mi na sud zbo 50 eura struje ako ukrademo a… Više »

KORNER
Gost
KORNER

ima narod para ihaaa. ka pljeve

super
Gost
super

e dobro niste poceli da naplacujete narodu putarinu tokom izgradnje auto puta..

goran
Gost
goran

Bravo,
danas je 06. mart 2019. oni tek traže dozvolu??? A šta je sa čvrstim obećanjima do prije 6 mjeseci da autoput neće ni dana kasniti???

super
Gost
super

pa da. pominju penale, pominju ni dana kasnjenja, a sada skoro i godina od predvidjenog.. a moraju nekom ” meleoni ” da ulete u dzep da se zataska prica.. kao i obicno. ne razumijem da je ugovorom predvidjen jedan datum, a nama sad mazu oci sa 10 verzija price. jer prije dva dana citam da je “100 miliona od auto… Više »

lib
Gost
lib

sve ce to biti dobro strucnjanche

Send this to a friend