Ekonomija

Turistička privreda Budve spremna za korekciju cijena

Turistička privreda Budve je, usljed novonastale situacije sa korona virusom, spremna na usaglašavanje i korekciju cijena kako bi bila konkurentna na tržištu, saopštila je direktorica budvanske Turističke organizacije (TO), Maja Liješević.

Ona je kazala da će marketinšku kampanju sada usmjeriti na online komunikaciju i to prvenstveno ka prioritetnim tržištima i individualnim gostima.

“TO Budva, u saradnji sa relevantnim nacionalnim i opštinskim službama i institucijama, pomno prati situaciju nastalu usljed proglašenja pandemije, kako na lokalnom tako i globalnom nivou”, rekla je Liješević.

Prema njenim riječima, iako će se posljedice pandemije korona virusa osjetiti na turizam, turistička privreda je spremna da odgovori izazovu kada se situacija stabilizuje.

“Prateći stanje na tržištima sada znamo da je online komunikacija nešto što je dominantan oblik marketing alata. Usmjerićemo se prema tome i to prema onim tržištima koja su nam u ovom momentu najvažnija domaće i tržište regiona, zemlje bivšeg SSSR-a, a za period glavne i postsezone tržište Zapadne Evrope”, objasnila je Liješević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tanja Adam
Gost
Tanja Adam

Budva je prelepa letujemo godinama tamo al je skupa uffff

Aleksandar
Gost
Aleksandar

Iz Kraljeva sam i bio sam u Budvi pre mesec dana i kafa je bila u rasponu od 0.8 do 1.6 € a koka kola od 2 do 2.5 € tako da je ovo čista laž.

Ivstitia
Gost
Ivstitia

Što će vam odgovor na izazov kad se situacija stabilizuje? Odgovorite vi na izazov u trenucima krize, kad je najpotrebnije, ili ne daj Bože da neko od vas stotinu na budžet predvidi neka kretanja i reaguje preventivno. A dobro znate da se o našem trošku čekirate po evropskim aerodromima ili da postavljate selfije na instagram iz modnih centara.

Drug Crni
Gost
Drug Crni

Nikad se u Budvi nije zidalo kao sada, svaki slobodan prostor je sada gradilište. Šetalište je u totalnom haosu, saobraćajni kolaps, auta na trotoarima. Budva bi doživela propast u ovoj sezoni i bez corone!

Milas
Gost
Milas

To ti je svuda i u more.

Krsto
Gost
Krsto

Ne vjerujem da cete ovoga ljeta u Budvi kafu naplacivati 7 e, a koka kolu 12.

maximus
Gost
maximus

U kom kaficu je kafa 7e u Budvi?

Goran
Gost
Goran

Molim te,posto je kod mene u kafiću kafa 0.8 – 1.00e ,a k.kola 1.8e da mi kazes gdje je u budvi ta cijena,da odem da poručim kafu pa da im jebem majku. Eto molim te!

Marvo
Gost
Marvo

Mozete krevet za 1 evro prodavati,ali turizma nema.

Milas
Gost
Milas

Strasno ce se oparit svi od ove sezone. Najzalije mi je Turisticke i sve ostale vladine inspekcoje. Ove sezone ce reket okacit o klin. Nema nista!!!

Lan
Gost
Lan

A nemojte Ruse zvati, to su vam neprijatelji. Nemojte ni Srbe, oni hoće da vam otmu državu. Vidite hoće li Njemac i Albanac koji doći. Mada, sudeći po ovome koliko su vam pomoći “poslali”, crno vam se piše.

maximus
Gost
maximus

Ako su Amerikanci i Rusi neprijatelji, kakvu vezu imaju sa Crnom Gorom? Srbija je priznala CG kao suverenu državu!

Zoran
Gost
Zoran

Priznajemo Crnu Goru kao bratsku samostalnu državu. Ja svake godine letujem u CG i nikad nisam imao ni najmanje neprijatnosti, čak štaviše mnogo toga pozitivnog. Molim Vas da nas ne zavadjaju političari, ja sam poreklom iz plemena kuča, a srbin sam, srbijanac. Volim Crnu Goru i molim vas da mi se to ne uskraćuje.

maximus
Gost
maximus

I Rusija je priznala Cg kao suverenu državu, i trebala bi da postuje njene odluke u sferi politike!

Piksi
Gost
Piksi

Ko god bio osim tebe i takvih kao ti

Guayaba
Gost
Guayaba

Jahhahaha nazalost ce moc i smrtnik pivo da popije na pjenu od mora

Toni
Gost
Toni

Kakve bajke ovo priča?

Send this to a friend