Ekonomija Najprestižniji projekat rezidencijalnog tipa

U Bokokotorskom zalivu otvoren Portonovi rizort

Vrata Portonovi rizorta, jednog od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope otvorena su.

Smješten na ulazu u Bokokotorski zaliv Portonovi rizort se prostire se na 26 hektara i 1.8 kilometara ekskluzivnog obalnog područja, sa 214 rezidencija koje će u okviru prve faze otvaranja biti na raspolaganju budućim kupcima.

Slogan pod kojim će se Portonovi predstaviti svijetu, Portonovi Montenegro Essence, simbolizuje najljepše trenutke i mogućnosti koje Crna Gora kao zemlja ima da ponudi – kako one već poznate tako i one koje će tek biti otkrivene. Kompanija Azmont Investments kao glavni investitor čvrsto vjeruje da ono što Crnu Goru čini zaista magičnom jesu njeni ljudi, njena netaknuta priroda, duga tradicija i vibrantna kultura koja čini da se svi posjetioci, svjetski putnici, ljubitelji prirode, umjetnici i kosmopolite osjećaju dobrodošlima.

Dodatno, posebno su srećni što Rizort počinje sa radom ove godine, kao i život u njemu, a prije nego li završe sve planirane radove, ujedno nestrpljivo iščekujući veliko otvaranje naredne godine.

Portonovi predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv luksuz svjetski prepoznatih brendova kao što su D-Marin Portonovi marina koja je već poželjela dobrodošlicu svojim prvim klijentima, ali i prvi One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom čije se otvaranje očekuje 2020. godine.

Arhitektura Portonovi naselja inspirisana je autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih bokokotorskih sela i snažno je povezana sa morem i zalivom. Na ovom magičnom mjestu ne postoje dva ista iskustva niti dvije jednolične priče. U svako doba godine, u svakom dijelu dana, posjetioci će moći da otkriju nešto posebno: od kulinarskih specijaliteta, posebnih i neistraženih mjesta, do različitih ljudi i kultura sa svih krajeva svijeta.

Imajući sve ovo na umu, najavljeno je i otvaranje Portonovi Beach Club / Portonovi plažnog kluba, koji će sa svojim unikatnim menijem i ponudom plažnog bara postati vaše omiljeno mjesto pored mora.

Prvi restorani, kafei i italijanska đelaterija daće savršenu notu avgustovskim danima odmora svim posjetiocima. takođe, od 1. avgusta gosti će moći da koriste usluge i graničnog prelaza u okviru D-Marin Portonovi Marine.

Tokom čitave 2019. godine, novi brendovi, nova mjesta i usluge nastaviće da obogaćuju magično Portonovi iskustvo – koje čeka na sve posjetioce i rezidente.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Animus
Gost
Animus

Pregradise pola zaliva, pa ga nazivaju turizmom i genijalnim poduhvatima…

Mileva
Gost
Mileva

Veliki značaj za Crnu Goru i njen turizam. Šteta što su građani Budve izgubili šansu za ovakve projekte zbog ličnih interesa. Sada su zatrpani stanovima umjesto ekskluzivnih hotela

MRLJA
Gost
MRLJA

Nisu budvani izgubili nego dobili. LUSTICA BAY. PORTO MONTENEGRO I PORTO NOVI,USKORO BIGOVA BAY SU GRADOVI DUHOVA. JEFTINA GRADNJA PO ISTOM SISTEMU NEUSPJELA KOPIJA PRIMORSKOG GRADA .
NASIPAJU ZEMLJU U MORE . RADE STO HOCE
P+3+PK DO P+4 NA OBALI MORA JE ZLOCIN

Send this to a friend