Ekonomija

U Bolnici Meljine neprijatno iznenađeni krivičnim prijavama

Foto: Boka News

U Bolnici Meljine neprijatno su iznenađeni osporavanjem stečaja i krivičnim prijavama koje su zastupnici većinskog vlasnika “Atlas-cap”, podnijeli protiv svih koji su uključeni u taj postupak, prenosi RTCG.

U bolnici, u kojoj je situacija mnogo bolja od kada ih je Vlada, nakon stečaja, vratila u sistem javnog zdravstva zatečeni su prijavama i ne žele da komentarišu aktuelna dešavanja.

<<<Atlas grupa: Krivične prijave protiv Jovanića, Mihajlović Elez i Zejaka<<<

Atlas Grupa Duška Kneževića je 2008. godine ovaj kompleks na 50.000 kvadratnih metara uz obalu, sa dvadesetak objekata, kupila za 25 miliona eura, od čega dio u obveznicama.

Obećanja o ulaganju 125 miliona su svedena na tri, a zaposleni su štrajkovali zbog višemjesečnog kašnjenja plata, građani se okupljali da ih podrže, jer, kao oko rijetko čega, svi su saglasni – bolnica im je potrebna.

Većina objekata je pod hipotekom, dužni i Opštini i državi, ali inicijative da se kupoprodajni ugovor raskine nijesu uspjele. Bolnica je, na kraju, vraćena u sistem javnog zdravlja, a radnici, uz januarsku platu, čekaju rasplet.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vili
Gost
vili

Poklanjamo bolnicu pameli ona ce je pametnije vodit od ovih do sad garant

Send this to a friend