Ekonomija

Ugostitelji pozvali Bečića da im pomogne

Bečić sa ugostiteljima

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se danas sa predstavnicima Udruženja ugostitelja Crne Gore povodom kompleksne ekonomske situacija koja je nastala kao posljedica okolnosti izazvanih virusom Kovid-19. Predstavnici Udruženja upoznali su Bečića sa složenom aktuelnom situacijom i otežanim uslovima poslovanja i pozvali na zajednički rad u pronalaženju rješenja koja bi obezbijedila održivost privede i ugostiteljstva, saopšteno je iz kabineta predsjednika Skupštine.

“Imajući u vidu da se radi o ozbiljnoj poslovnoj zajednici koja generiše veliki broj zaposlenih, Bečić je istakao da u definisanju mjera nadležni organi treba da imaju u vidu potrebu očuvanja privrede, uz principe odgovornosti i solidarnosti”, navodi se u saopštenju.

Sagovornici su se saglasili da podrška Skupštine može doprinijeti adekvatnom prepoznavanju i rješavanju brojnih pitanja iz oblasti ugostiteljstva, posebno kroz vođenje dijaloga na nivou nadležnih skupštinskih odbora.

“Zajednički je zaključeno da je ugostiteljstvo jedan od najvažnijih segmenata turizma kao vodeće privredne grane naše zemlje, što nameće potrebu postojanja senzibiliteta u procesu donošenja odluka”, dodaje se u saopštenju.

Sastanku su ispred Udruženja ugostitelja Crne Gore prisustvovali: Vido Markićević, Momo Sladaković, Tonći Franćesković, Miroslav Šćepanović i Hamid Gorana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anita
Gost
Anita

Pa dobro i sto je rijesio 😂

Mirko
Gost
Mirko

On za pocetak prima svakoga. Vidjecemo za pola godine oce li ikoga vise primit. Bice zauzat …jeftini poeni

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

E spasiće vas ekspert Bečić koji će da glasa za četničku vladu u kojoj nema mjesta za ministarstvo turizma hahahahaha hahahahaha ovo samo ođe ima hahahahaha

Baraka
Gost
Baraka

A sad kad Becic udari sakom o sto, i…..svi se prepadnu. Sta ce vam on pomoci, konobari? Da ste sd pridrzavali mjera u svojim kafanama, sve bi bilo drugacije. I naravno, uz kafane treba i crkve zatvoriti…. Stanje bi se osjetno popravilo.

Markoza
Gost
Markoza

Sram ve i stid bilo. Ovoliko zarazenih a vi mislite samo na sebe. Oce li vam ikad biti dosta. Koliko je ljudi ostalo bez posla a vi najugrozeniji.

Jacg
Gost
Jacg

Haha ovi nijesu normalni..kakve veze becic ima sa temom..moze vam pomoci ako dodje na kafu kod vas posto on ne postuje ni distance ni maske ni nista

Maśa
Gost
Maśa

Rješeno vam je to.

Deyoooo
Gost
Deyoooo

Dobro vas je i primio….90% od vas laze na kucanje racuna!Porez,plata na puni iznos a ne na minimalac…radno vrijeme po zakonu….nagrade…jubilarne nakon 10,20 godina rada….ajde…dopizdjeli ste!Platite radnike!

Anon
Gost
Anon

Vi ste ga i glasali…ne znam sto ocekujete:postujte zakon-prvo porez,drugo platite radnike!Ne avetajte….vi ste sve uzeli na grbacu radnika, i sad kukate….Zamislite litije konobara…

Pametan
Gost
Pametan

Bravo ”idemo”

ALEX
Gost
ALEX

Koji je od vas platio radnika po zakonu?????Koji konobar ima uopste platnu listu,a tek u njoj obracun nocnog rada od 22:00?Niti jedan! Treba li jos? PLATITE OSOBLJE!

Pametan
Gost
Pametan

Bravo dobro receno

Cicka
Gost
Cicka

Eeeee, našli ste crkvu đe da se molite…🤭🤭🤭🤭

Njegoš
Gost
Njegoš

Parazit bečić 4 četiri godine uzima pi 2000€ za NErad, neka i vama da toliko i riješeno.

Eto
Gost
Eto

Neka im podjeli svoje demokratske zarade
Poceo je da djeli sebi i svojim savjetnicima plate kao u Š švajcarskoj

Ccc
Gost
Ccc

Zemlja cuda …kakve veze Bečić ima sa ovima…
Kakav manipulator

Korona xxl
Gost
Korona xxl

Plagijator ce vam pomoći 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂jedino vam moze dat savjet kako da plagijat uradite ako vas ne ufate ko njega nista drugo

Milos
Gost
Milos

Aleksa prima platu dobio posao u skupstinu i nidje ga. Bole ga brige savrseno. Dritan juri zene a Zdravko bira 10 srppskih nacionalista iz crkve da budu u vladi. Ma super. Tako smo odusevljeni ovim promjenama. Ma druga Svajcarska.:-)

Topalko
Gost
Topalko

Ozbiljna poslovna zajednica koja prijavljuje radnike na minimalac, a kuca svaki peti račun ??? Nije vas trebao ni primiti, a ne pričati sa vama…

Janko
Gost
Janko

Poltroni srbijanski.

Perko
Gost
Perko

Poceli su ovi iz dps da mole novu vlast u pomoc😂😂😂😂

zoran
Gost
zoran

pa Adzuc nije DPS pametnjakovicu

Almofil
Gost
Almofil

Od demagoga i plagijatora su dobili zaključak. Klonirani Sveto Marović,sve kaže a najvažnije preskoči.

Deyoooo
Gost
Deyoooo

Sveto….kopija,original kineska…..samo pise ” Becic”,,😁

Carlin
Gost
Carlin

Vidjeli ga kako sjedi sa jos dvoje i ne postuje mjere, pa misle da ce im pomoc.

Branka
Gost
Branka

E on će vas spasiti

Festadjun
Gost
Festadjun

Ovaj nema stav, nema mišljenje, nema ideje, samo je uspavani cetnik

Bnjj
Gost
Bnjj

A onim tonovima radnicima za početak da daju slobodan dan nedeljno. Oće pomoć države a robovima neće da pomognu

Kokot
Gost
Kokot

Tako je.Ugostitelji su shvatili ko se sada pita u CG i zahtjeve upućuju na pravu adresu.Još ovi drugi da shvate dok im ne bude kasno.

RLK
Gost
RLK

Ma promijeni ti to Kokot, lepše ti stoji Petao.

zoran
Gost
zoran

Opet kikirezac se javlja

zoran
Gost
zoran

E on ce vas spasiti

Kako je
Gost
Kako je

Sto je reka mozda dio naroda

George_Carlin
Gost
George_Carlin

Vodeće privredne grane. I niko ga ne pita šta bi sa ministarstvom turizma? Kako misle da im on pomogne kad ni ministra nemamo?

midžor
Gost
midžor

Četnik spavač.Kad se probudi viđecemo njegovo pravo lice.

Send this to a friend