Ekonomija

URA: Nacionalna turistička organizacija ne promoviše Crnu Goru kao corona free destinaciju

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore nije uradila gotovo ništa po pitanju promocije Crne Gore kao corona free destinacije, što se najbolje može vidjeti i jednostavnim posjećivanjem zvanične web prezentacije NTO-a, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

Umjesto da, kako kažu, svi resursi u ovom trenutku budu usmjereni ka spašavanju makar jednog dijela ljetnje turističke sezone, one institucije koje su zadužene za promociju Crne Gore kao da su utonule u “zimski san”.

“Na zvaničnoj web prezentaciji NTO-a nema nikakvih reklamnih poruka usmjerenih na promociju Crne Gore kao ‘corona free destinacije’ iako bi to trebalo da bude okosnica brendiranja Crne Gore u ovoj ljetnjoj turističkoj sezoni. Neshvatljivo je da je organizacija koja je najodgovornija za promociju Crne Gore na inostranom tržištu utonula u potpunu pasivnost i ne radi gotovo ništa po ovom pitanju”, navode iz URE.

Podsjećaju da su još u vrijeme epidemije u Crnoj Gori izašli sa inicijativom za brendiranjem Crne Gore kao ‘corona free’ destinacije, što je Vlada Crne Gore kasnije i prihvatila.

“Danas vidimo da nema nikakvih aktivnosti po pitanju promocije Crne Gore u ovom pravcu, a ona organizacija koja je od novca iz budžeta zadužena za promociju i brendiranje Crne Gore potpuno je gluva i nijema u ovom trenutku. To smatramo neprihvatljivim”, zaključuju u URI.

14

avatar
1000
12
2
0
 
14
sogunVladimirTttDaksDžikson
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vladimir
Gost
Vladimir

Katastrofa, pojma nemaju, a nemaju ni ministra, pa im može bit.

Ttt
Gost
Ttt

Ne prenosite vise objave ove partije…ako imaju sta da kazu nek udju u skupstinu…primaju platu a ne rade svoj posao i oni se nasli da pricaju o budzetima…

Daks
Gost
Daks

Sad se vidi da je URA lobirala da se u Crnu Goru ne dolazi…sram vas bilo!!!!

Džikson
Gost
Džikson

Pošto gospodo iz URE kažete nešto za nacionalnu turističku da neradi svoj poso valjano. E pa građani Crne Gore htio bih Dritana pozvati da taj njegov stručnjak iz oblasti ugostiteljstva i turizma smije na tv duel mislim da mu neće panut napamet da čačka u tu oblast. Mogu na kraju kazat od kako je Željka na čelo nacionalne da je… Više »

sogun
Gost
sogun

E ako si ti u nacionalnu, propalo se!

vajt
Gost
vajt

Dok se vlada i sav tim borio da ovo prebrodimo kako valja,vi ste mnogo pametni bili,i bas nam puno pomogli hahaha…

gargamel
Gost
gargamel

Sve sto vi kzete i “savjetujete” samo treba kontra,i uspjeh je zagarantovan!!

mogren
Gost
mogren

Kad je bilo kljucno da nesto kazete i predlozite,nidje vas nije bilo..korona vam je bila glupost..smijesni ste

Glupost
Gost
Glupost

Hahaha pa URA je bar dala 5 prijedloga za korona krizu koje je Vlada usvojila i Markovic je do naglasio. Nisi dobro ispratio svoje partijske idole

rajko
Gost
rajko

Rezultati govore sve,da smo vas slusali bili bi Corona-Yes Yes

jana
Gost
jana

E nasli ste se pametni sad,kad je sve proslo,da ukazujete na necije “greskee”..

Milossss
Gost
Milossss

Naravno da se aktivirala URA sad pred izbore, mozemo znaci svaki dan ocekivati ovakve beztemeljne izjave..

Karolina
Gost
Karolina

Kako su se uhvatili sad Nacionalne turisticke organizacije, hahah.. Ne znam samo u cemu ste se vi to istakli za sve ovo vrijeme, samo sirenjem dezinformacija, bezobrazluka itd.. Ne bavite se stvarima koje ne razumijete

Lenka
Gost
Lenka

Naravno, URA se i dalje sluzi ovim glupim izjavama kako bi se domogla kojeg politickog poena.. Nista novo

Send this to a friend