Ekonomija

Uređaji najnovije Samsung Note generacije dostupni u Telenoru

Telenorovi korisnici od danas mogu kupiti nove modele Samsung uređaja – Galaxy Note 10 i 10+, u Telenorovim poslovnicama ili putem sajta www.telenor.me.

Nova Note serija prvi put je dostupna u dvije veličine, kako bi korisnici mogli da izaberu onu koja im više odgovara. Uređaje karakteriše ,,cinematic infinity“ ekran od 6.3 inča kod Galaxy Note 10 i 6.8 inča kod Galaxy Note 10+ modela. Posebnu atratktivnost uređajima dodaje i to što ekrani gotovo i da nemaju okvir, već su postavljeni od ivice do ivice telefona.

Uređaji Galaxy Note 10 i 10+ dolaze sa redizajniranom S Pen olovkom, te korisnici mogu da hvataju bilješke i automatski pretvaraju svoj rukopis u digitalni tekst, kao i da ga čuvaju u različitim formatima, uključujući Microsoft Word. Olovka sada ima ,,air actions“ dodatak, koji omogućava da se određenim funkcijama uređaja upravlja pokretom.

Galaxy Note 10 ima tri zadnje kamere od 16 i 12 megapiksela i jednu prednju kameru, od 10 megapiksela. Pored tih, Model Galaxy Note 10+ ima i dodatnu, DepthVision kameru.

Iz Samsunga navode da su dva nova uređaja osmišljena za korisnike koji imaju najviša očekivanja od telefona. Osim toga, zbog najboljeg dizajna ekrana do sada i svojih vrhunskih karakteristika, telefoni su izuzetno pogodni za igranje igara. Uz tri, odnosno četiri kamere na Galaxy Note 10 i 10+ modelu, kao i napredni softver, telefoni su odlični za snimanje i uređivanje video materijala.

Oba Note uređaja podržavaju brzo punjenje, a proizvođači tvrde da se Galaxy Note 10+ može koristiti cijeli dan uz punjenje od samo 30 minuta.

Samsung Galaxy Note 10 dostupan je u Telenoru po cijeni od jednog eura u okviru Total 100 paketa, ili uz mjesečnu ratu od 46.5 eura. Galaxy Note 10+ može se kupiti po cijeni od 49 eura u okviru Total 100 paketa, ili uz mjesečnu ratu od 50.9 eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pitch Black @
Gost
Pitch Black @

Jučer kupio note 9 za 300eura i zadovoljan,ali dati 1000 i više za tel. Ne !

Bokelj
Gost
Bokelj

5 iljada eura biće

budvamne
Gost
budvamne

i treba da budu 😀

Send this to a friend