Ekonomija

Turoperatori iz Turske u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Turoperatori iz Turske/ Foto: Turistička organizacija Podgorice

U Crnoj Gori borave predstavnici nekih od najznačajnijih turoperatora sa tržišta Turske, specijalizovanih za različite vidove turizma, među kojima su: Hibrid 360 event MICE, Moreworld, Antonina, Biseta turizm, Düzey turizm & MICE, Oyak turizm i booking Agora.

Realizacija studijske posjete, kako je saopšteno iz Turističke organizacije Podgorice, uslijedila je nakon veoma uspješne prezentacije turističke ponude u Istanbulu, gdje je prisustvovao veliki broj turskih turoperatora zainteresovanih za saradnju sa crnogorskom turističkom privredom.

“Imajući u vidu potencijal ovog tržišta za turizam Crne Gore i sve veće interesovanje turista za različite segmente turističke ponude naše zemlje, napravljen je izuzetno bogat program posjete, pa su gosti posjetili Bar, Podgoricu, Kolašin, Budvu, Tivat, Kotor i Herceg Novi”, naveli su iz organizacije.

Osim predstavljanja destinacije, održana je i poslovna B2B radionica u hotelu Mediteran u Budvi na kojoj je učestvovalo oko 50 predstavnika crnogorske privrede.

Ovu studijsku posjetu, kako navode, realizuju lokalne turističke organizacije Podgorice, Budve, Bara, Tivta, Kotora, Herceg Novog i Kolašina, uz podršku nacionalne avio-kompanije Air Montenegro i Nacionalne turističke organizacije.

Send this to a friend