Ekonomija

Uskoro javni poziv: Besplatna izrada 100 web sajtova za privrednike u Podgorici

Složena epidemiloška situacija, koja traje već duže od godinu dana, otežala je poslovanje kompanijama, kako u Podgorici, tako i čitavom svijetu. Iako je veliki broj kompanija uspio da poslovanje prilagodi novonastaloj situaciji, koristeći digitalne kanale komunikacije za prevazilaženje izazova, postoje i one koje to nijesu mogle da priušte, saopštili su danas iz Glavnog grada.

Direktor Centra za informacioni sistem Džemal Lekić je kazao da je Glavni grad, u želji da privrednicima olakša teški period, odlučio da besplatno izradi 100 web sajtova za sve zainteresovane privrednike u Podgorici.

“Javni poziv će biti objavljen sljedeće nedjelje, ali su sve informacije već dostupne na web sajtu www.100sajtova.me putem kojeg će zainteresovani moći da se i prijave. Sajtove će izrađivati zaposleni u Centru za informacioni sistem Glavnog grada, a ova podrška obuhvata i zakup domena i hosting za period od godina dana”, istakao je Lekić, dodajući da je procijenjena vrijednost izrade 100 veb sajtova, sa svim dodatnim segmentima, oko 100.000 eura.

Iz Glavnog grada poručuju da vjeruju da će kompanije koje dobiju taj vid podrške lakše prevazići krizu u kojoj se nalazimo, imajući u vidu činjenicu da nam digitalizacija u ovom trenutku daje mogućnost savladavanja fizičkih barijera i generalno olakšava poslovanje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ugostitelj
Gost
ugostitelj

Mnogo mi se dopada ideja. Konretno i koristno!

ffbbty
Gost
ffbbty

bas dobri sajtovi za 1000e…

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Bravo, podrska za gledanje u buducnost a ne u proslost

Send this to a friend