Ekonomija

Uspostaviti direktnu avio-liniju između Crne Gore i Malte

U narednom periodu potrebno je raditi na uspostavljanju direktne avio-konekcije između Crne Gore i Malte, što će znatno poboljšati avio-dostupnost Crne Gore, ocijenjeno je na sastanku ministra održivog razvoja i turizma Pavla Radulovića i novoimenovanog ambasadora Malte u našoj zemlji Karla Ica.

“Sagovornici su tokom sastanka razmotrili brojne potencijale saradnje i razmjene znanja i iskustva, prije svega u oblasti turizma i zdravstva ističući sve jaču povezanost ove dvije oblasti”, saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Takođe, tokom sastanka je bilo riječi i o mogućnostima kreiranja turističkih paketa koji bi dodatno privukli turiste iz Malte u periodu van sezone.

“Radulović je naročito istakao značaj Sporazuma o saradnji u oblasti turizma između Crne Gore i Malte koji pruža mogućnosti za razvoj šire i snažnije saradnje između dviju zemalja”, dodaju u Ministarstvu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Peka
Gost
Peka

Hahaha…a jel to zato što u zadnje vrijeme javljaju masu kriminalnih radnji srbijanskih i makedonskih krimosa na Malti, pa se ovi naši mozgovi uplašili da ne izgubimo tamo korak za okruženjem 😂

mojsilović
Gost
mojsilović

Ovo je sve lijepo i fino zvuči baš ali pismo đe je? Đe je?

Laki
Gost
Laki

Pitanje za gospodina Radulovića ,da li će u skorije vrijeme biti nova linija Luksemburg -Podgorica

Send this to a friend