Ekonomija

Uvodi se novi način naplaćivanja u barskom Vodovodu

foto: Jedro Bar

U organizaciji Izvršnog direktora DOO Vodovod i kanalizacija, Zorana Pajovića u prostorijama Vodovoda i kanalizacije održan je sastanak sa predstavnicima kompanije FOLDANA DEBT COLLECTION, koja se bavi pružanjem usluge naplate potraživanja, piše Jedro Bar.

Imajući u vidu da je i pored niza pozitivnih indikatora kada je naplata u pitanju koje postižemo, a koji su očigledni, kao što je činjenica da je u periodu od 2016. do 2018. te godine ostvaren ukupan rast naplate potraživanja od devet odsto, potrebno uraditi više kada je riječ o naplati naših potraživanja.

Svjesni smo činjenice da je potrebno uložiti još dosta napora kako bi se naplata potraživanja dodatno unaprijedila, a sve u cilju kreiranja uslova kvalitetnijeg pružanja usluga i očuvanja održivog sistema vodosnabdijevanja potrošača na području opštine Bar.

Polazeći od opredjeljenosti da konstantno poboljšavamo naš rad u planu je potpisivanje ugovora sa kompanijom FOLDANA DEBT COLLECTION kako bi smo uveli novi momentum i kvalitet u ovom veoma značajnom segment funkcionisanja našeg društva i ostvarili još bolji rezultat naplate naših potraživanja u narednom periodu.

“Smatramo da će nam znanja i tehnologije koje ova globalno priznata kompanija posjeduje biti značajan partner na planu da naplatimo naša potraživanja i da je ta praksa danas prisutna kod prepoznatih i uspješnih kompanija čemu mi konstantno težimo”, kazao je izvršni direktor Zoran Pajović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjjj
Gost
Bnjjj

Valjda nece jos jedan namet uvesti,

Moje ime
Gost
Moje ime

Znaci angazuju uterivace dugova.
Pomislio sam da ce instalirati nova, moderna, brojila.

cincilaator
Gost
cincilaator

Bespotrebna investicija…sve sto nudi navedena agencija za naplatu, može obavljati zaposleni u kompaniji sa prosječnim komunikacionim i organizacionim sposobnostima

thechempresss
Gost
thechempresss

A namjestanje posla-ka ulazi podgorice u bar -evo nam nista ne radi u ulaz spremamo tuzbu

Send this to a friend