Ekonomija

Vlada daje 300.000 eura za Sea Dance

Vlada Crne Gore je iz tekuće budžetske rezerve izvojila 300.000 eura za održavanje ovogodišnjeg Sea Dance festivala.

Šesto izdanje Sea Dance festivala održaće se od 30. avgusta do 1. septembra u tirkiznoj uvali, na plaži Buljarica u Budvi.

Dejvid Geta (David Guetta), najuspješniji muzički producent 21. vijeka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svijetu predvodiće program do sada najjačeg izdanja Sea Dance festivala, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra 2019. godine.

Publika u Crnoj Gori imaće jedinstvenu priliku da vidi francuskog superstara koji je najzaslužniji za revoluciju muzičke industrije sa početka ove decenije, kada je elektronska muzika postala vodeći muzički pravac, a didžejevi najveće svjetske zvijezde.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Deagan
Gost
Deagan

Sram Vas bilo,bravoooo samo se skupljaju drogaši te pare mogli ste trošiti na nešto pametnije.

cekajmalo
Gost
cekajmalo

Zivim za dan kad cete pocet kvalitetne DJ-eve da dovodite. Guetta je ka’ Slaven Djukanovic, resident je na svaki event, smorio je. Prebacite se vise na DnB izvodjace, ne zaostajte za svijetom u svemu 20 godina, bar u muzici mozemo da ih pratimo. (Za mnogo manje para)

Nikolasss
Gost
Nikolasss

extra, a gradjani ce da skupljaju pare da bi se djeca izlijecila ? za narkomane ima 300 000 a za operaciju djetete nema ni 20.

Patriot
Gost
Patriot

Blago vama ,,o drogaši!!!!

Prevaranti
Gost
Prevaranti

300 hiljada za to sjatiste narkomana a hilmo iz bijelog polja i drugi uplacuju pare za lijecenje djece.. drzava raspala ne moze da uplati 12 hilj… no izgleda veci je tu interes ..

skejsis
Gost
skejsis

Ja bi dao 100 na sat za ove dvije sa slike

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Е благо мајци што те “васпитала”.

Delboj
Gost
Delboj

A ove dvije iza?

Da je vjecna CG
Gost
Da je vjecna CG

bolje bi bilo da ste te pare ulozili u zdravstvo

Email
Gost
Email

Nije imalo nista preče?

Send this to a friend