Ekonomija

Vlada posvećena stvaranju uslova za brži razvoj Žabljaka

Vlada Crne Gore posvećena je stvaranju uslova za brži razvoj Žabljaka i u tom kontekstu do sada je uloženo više miliona eura u lokalnu infrastrukturu kao ključni preduslov za stvaranje novih vrijednosti i bolji život građana, kazao je premijer Duško Marković na sastanku sa čelnicima opštine Žabljak.

On je čestitao predstojeći Dan opštine građanima, lokalnom rukovodstvu i odbornicima i izrazio nadu da će Žabljak, uz podršku Vlade, obezbijediti uslove za realizaciju značajnih razvojnih projekata i nove investicije.

“Na taj način ćemo dobiti nova radna mjesta, novu i kvalitetniju turističku ponudu od koje će benefit imati ne samo Žabljak već i cijela Crna Gora“, rekao je premijer.

Predsjednik opštine Žabljak Veselin Vukićević, predsjednik Skupštine opštine Vidoje Tomčić i potpredsjednik opštine Vasilije Jakšić informisali su o realizaciji infrastrukturnih projekata, ukazali na izazove i izrazili nadu da će ih uspješno riješiti kroz saradnju sa Vladom.

Na sastanku je razgovarano i o unapređenju skijaške infrastrukture uz poštovanje međunarodnih obaveza po pitanju zaštite životne sredine.

Predsjednik žabljačke opštine kazao je i da je ljetnja turistička sezona bila izuzetno uspješna, da očekuje dobru postsezonu i da će lokalne službe ubrzo početi pripremu zimske turističke sezone.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Kant Kant
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kant Kant
Gost
Kant Kant

Stoce im ovaj telefon izmedju njih hahahhaah da ih zovnu na rucak

Send this to a friend