Ekonomija

Vlada: Premijer Marković lani boravio u radnoj posjeti kompaniji Iberostar

Premijer Duško Marković je od 13. do 15.septembra 2018.godine boravio u radnoj posjeti kompaniji Iberostar na Majorci, saopšteno je iz Vlade.

Oni su reagovali na tvrdnje nevladine organizacije Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) iznijete u javnost kojima se insinuira da je vazduhoplov Vlade Crne Gore korišćen u dva slučaja “za odmor najviših državnih i partijskih funkcionera”.

Kako navode, let za Palma de Majorku, koji je predmet interesovanja MANS-a, obavljen je 13. septembra 2018. godine, a povratni let dva dana kasnije, 15. septembra 2018. godine i to, kako navode u Vladi, za potrebe dvodnevne radne posjete predsjednika Vlade Crne Gore Duška Markovića sa delegacijom kompaniji Iberostar čije je sjedište na Majorci.

“Delegaciju su činili predsjednik Vlade i ministar kulture sa saradnicima na poziv vlasnika komanije Iberostar, Miguela Fluše Roselja. Napominjemo da je sve troškove smještaja posade i handlinga aviona (osim troškova goriva) snosio domaćin delegacije Vlade Crne Gore – kompanija Iberostar. Riječ je o jednoj od vodećih i najvećih svjetskih kompanija u oblasti turizma koja je prisutna u Crnoj Gori više od jedne decenije, i koja je upravo prošle godine realizovala dva velika projekta važna za razvoj naše turističke privrede, o čemu je javnost upoznata”, poručuju iz Vlade.

Kako dodaju, posjeta je između ostalog obuhvatila sadržaje koji su se ticali novih investicija ove kompanije u našu turističku privredu, kao i razmatranje modela za valorizaciju kulturnnih dobara u cilju razvoja turizma i ekonomije.

“Let za Maltu, o kojem takođe insinuira MANS, obavljen je 24. januara 2019.godine, a povratni let 01. februara 2019. godine. U pitanju je bio vanredni servis aviona koji je obavljen kod ovlašćenog servisera M.C.M (Maintenance Centre Malta)”, zaključuju u Vladi.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Eto
Gost
Eto

Važi. Jel bilo sto da se bocne?

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Mi mu vjerujemo, nije valjda posa na provod 🤪

Podgorički
Gost
Podgorički

Može li,posle servisa,avijon mašat krilima?

-Muljavi-
Gost
-Muljavi-

Pa za to su i nabavili ove aviončiće,ili za turističke destinacije,ili za bežaniju…jednog dana.

Koverta
Gost
Koverta

Bio je u privatnoj posjeti privatnoj kompaniji. Koristio službeni avion u privatne(turističke) svrhe. Kome nije jasno treba još jednom da pročita tekst.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

vanjica misli da svi markovići treba da je pitaju što da rade i đe da idu.

Božidar
Gost
Božidar

Čudo su istraživači. Jedino nije jasno, kad su imali slike aviona kao iz špijunskih filmova, kako ne viđoše ko je izaša iz aviona.
No, hljeba i igara (špijunskih)!

Darko
Gost
Darko

Staje sad ??? Mans ni da zucne !!! E lajavice lajave !!

Migo polaznik
Gost
Migo polaznik

A kupali su se nausput!

Ravnopravan
Gost
Ravnopravan

Sledece pitanje koje slijedi je:
Da li je javnost tada obavijestena o poslovnom odlasku i boravku premijera na Majorci. Ukoliko nije…hm

Bane
Gost
Bane

Kako se MANS prosuo !

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

A bas vjerujemo ovome saopstenju naše Vlade hahhahah

Enigma
Gost
Enigma

Kako Markovića ne pitaš Narod đe ćeš da letiš 😂 stvarno nema smisla 😂😂😂

Send this to a friend