Ekonomija

Vojno-turistički kompleks Mediteran dobija luksuzni rizort

Sporazum o primopredaji lokacije Vojno-turističkog kompleksa Mediteran na Žabljaku, na kom je planirana izgradnja hotelsko-turističkog kompleksa kategorije pet zvjezdica, danas je potpisan u Ministarstvu održivog razvoja i turizma.

Kako je saopšteno iz tog resora, Vlada je, nakon sprovedenog tenderskog postupka, 21. novembra prošle godine sa Konzorcijumom CG Ski zaključila Ugovor o dugoročnom zakupu VTK Mediteran na Žabljaku.

“Shodno Ugovoru i Investicionom programu, zakupac je u obavezi da investira pet i po miliona eura u izgradnju luksuznog hotelsko-turističkog kompleksa kategorije pet zvjezdica, kapaciteta 100 ležaja”, navode u Ministarstvu održivog razvoja i turizma.

U cilju realizacije ugovornih obaveza, odnosno Investicionog programa, naglasili su, zakupac je potpisao Memorandum o saradnji sa poznatim svjetskim hotelskom brendom Chedijem, a početak radova planiran je do kraja ove godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Koliko će plate bit tu oće li 300e od te se plate ne može živjet

Savjet
Gost
Savjet

Bnj: Okači diplomu mačku o rep, pa rabotaj nešto. Trenutno nemaš ni tih 300. U stvari, nemaš ništa, nego čekaš ,,posao u svojoj struci”. Ispravi me ako griješim.

Odlično
Gost
Odlično

Odlično, da se ono ruglo skloni. Samo da se hotel i napravi, a ne kao Vektra u Novome.

Zeljko
Gost
Zeljko

Aj srecno bilo da se nesto radi na Zabljak.

Przi
Gost
Przi

Nikad necu razumjeti rečenicu koja se ocjenjuje kao pozitivna, a glasi: “Shodno Ugovoru i Investicionom programu, zakupac je u obavezi da investira pet i po miliona eura u izgradnju luksuznog hotelsko-turističkog kompleksa kategorije pet zvjezdica, kapaciteta 100 ležaja”. Gospodo, ako ih ne uloži da neće onda na štetu države koristiti postojeće kapacitete koji broje 20 kubika daske? Do kad je… Više »

Send this to a friend