Ekonomija

Voli Horeca centar: Podrška koja inspiriše

Od danas, kupcima je na raspolaganju novi Volijev HORECA centar u Radanovićima. Nalazi se u neposrednoj blizini dosadašnjeg, na kružnom toku koji spaja Tivat, Kotor i Budvu.

Osim toga što će za biznis kupce predstavljati posebnu pogodnost, jer će u njemu naći sve što je potrebno za njihovo poslovanje, predstavlja odlično rješenje za kupce koji kupuju za svoje lične potrebe. U oba slučaja, HORECA kupcima je omogućen širok asortiman koji broji preko 2000 artikala, po najpovoljnijim cijenama na tržištu.

Objekat se prostire na 1000m2, a parking prostor omogućava parkiranje većeg broja automobila.

HORECA centar je dokaz Volijeve orijentacije na stvarne potrebe kupaca. Cilj biti još bliži svojim partnerima na lokaciji njihovog poslovanja i predstavljati im svakodnevnu podršku, inspirisati ih da u svom poslu uvijek pomjeraju granice.

Kupovina u HORECA centru olakšava nabavku i za kupce maloprodaje, za njihove posebne prilike, ili veće kupovine koje u ovom objektu mogu obaviti na najjednostavniji način, uz pomoć i savjete našeg HORECA tima.

Imajući u vidu da tokom ljetnje turističke sezone nabavka u ovom dijelu naše obale ima svoje specifičnosti i logističke izazove, Voli HORECA centar će spremno i efikasno odgovarati na potrebe partnera iz trgovačke, hotelske i ugostiteljske branše.

Tome u prilog govori podatak da je oformljen komercijalni tim, kojem je na raspolaganju 5 transportnih vozila kako bi starim i novim kupcima, koji su u Voliju pronašli pouzdan oslonac za svoje poslovanje bili na raspolaganju u cilju što uspješnije relaizacije poslovnih planova.

Send this to a friend