Ekonomija

Voli naredne godine gradi hipermarket

Kompanija Voli trejd, vlasnika Dragana Bokana, ove godine će početi planiranje i projektovanje najsavremenijeg hipermarketa u ovom dijelu Evrope, dok će izgradnju, na nedavno kupljenim parcelama podgoričke fabrike “Radoje Dakić”, realizovati iduće godine, kazali su Dnevnim novinama u toj kompaniji.

O visini investicije i broju zaposlenih, kako smatraju, još je rano govoriti.

“Kada je riječ o visini investicije, kao i broju ljudi koje ćemo zapošljavati, odgovor ćemo dati nakon zaključivanja projekta. Na kupljenim parcelama fabrike “Radoje Dakić” planiramo izgradnju tržnog centra koji će predstavljati potpuno novu dimenziju trgovine i u čijem sklopu će biti najsavremeniji hipermarket u ovom dijelu Evrope”, rekli su u kompaniji.

Voli Trade je početkom ove godine kupio dvije parcele bivšeg “Radoja Dakića” za 5,65 miliona eura. Jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Crnoj Gori će, kako su ranije kazali Dnevnim novinama, na kupljenom zemljištu graditi trgovački centar sa ekskluzivnom ponudom, novim i savremenim trgovačkim konceptom, kao novu upravnu zgradu.

Kupljenu imovinu čine zemljšte i materijali, kao i dva poslovna prostora. Podgorička fabrika Radoje Dakić” je u stečaju od 2016. godine zbog poreskog duga od 10,7 miliona eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
kreker
Gost
kreker

Hipermarket moze kad bilo, a skola koja je planirana kad i pocetak gradnje prvih zgrada u city kvartu,nece moci ni u narednih 10godina.

Vlado19784
Gost
Vlado19784

Sto je biznismen,a poceo od barake u petrovcu.

TVPorto
Gost
TVPorto

Imate li vi porodice ….djecu….Znsm da porodicno radite tj.mnogi rodjaci..djeca i td.DAL VASA DJECA IMAJU ISTA PRAVA KAO OSTALI NERODJACKI RADNICI
SRAMOTNO…

Revolucija
Gost
Revolucija

Ja sanjam dan kada ce uci na nase trziste neka jaka strana firma, kao recimo Lids, pa napravi konkurenciju u cijenama,……a i da plate budu recimo 400 eura , pa da radnici masovno napuste ove parasite.

Nostradamus
Gost
Nostradamus

Neka je sa srecom, jedva cekam da i novi voli ne placa porez kao ovi stari

Makijaveli
Gost
Makijaveli

Volio bih da znam cime vas je Voli zaduzio da svaka 3 dana objavljujete hvalospjeve o njemu, bez navoda “Promo sadrzaj”… Valjalo bi malo da se bavite istrazivanjem statusa koje radnici imaju u Voliju, koliko rade, primaju li prekovremene i praznicne naknade, itd, itd…

Hbbb
Gost
Hbbb

Da nece o Radoje Dakicu, Kapu, Mljekari PG….
Jedino sto radi u Cg Voli i tombola…
Nada za sirotinju da ce naci posao/ da ce se obogatiti sa 0.50e….

Titograđanin
Gost
Titograđanin

Ada, dosta je više hipermarketa i supermarketa. Dajte neku kladionicu, brate…

Hbbb
Gost
Hbbb

Taman bice posla za sirotinju 250e… Ako budete radili 5 god moze ici do 300e.

Goca
Gost
Goca

Počnite radit pa ako budete valjali možda uznapredujete. Uznapredovat is fotelje doma nećete.

Hbbb
Gost
Hbbb

Imam ugostiteljski objekat… Meni ovakva sitoacija odgovara mogu da nadjem radnika koji ce mi raditi za 300e… Cak pojedini me mole da rade i za 100e jer imaju dobar baksis…. To je tuzno… Jer sirotinja nije svjesna kako zive. Ja zivim odlicno, ali ne mogu biti zadovoljan kad vidim rodjaka/ komsiju kako se muci i iskoricavaju ga. Kad cujem komsinicu… Više »

Gulphy
Gost
Gulphy

A sto ce sa Super Volijem koji je dovoljan tom dijelu grada, ovaj covjek postaje lagano samom sebi konkurencija..

Graham
Gost
Graham

A ne boj se ti oće li on samome sebi bit konkurencija…čuš…

Jadranka Jonska
Gost
Jadranka Jonska

Ogradi jedan u Ko Dobrota,bl

Lidl
Gost
Lidl

A sto ne dovedemo Lidl. U Lidlu ne bi mogli drpsovci biti vlasnici. Zato su u Lidlu duplo manje cijene proizvoda. Niko se ne ugradjuje.

Abu dabi
Gost
Abu dabi

Dragan Bokan vlasnik Volija haha haha, jedan je vlasnik, jedan je premijer, jedan predsjednik, jedan je gazda svih nas, jer smo tako htjeli!

mitulin
Gost
mitulin

znaci prosla tona,kilo nikad,,,,

PIPER
Gost
PIPER

Prioritet u zapošljavanju imaju radnici Radoja Dakića.

Jovanka
Gost
Jovanka

Ima li nesto jace od hiper da se otvori da jos mocnije zvuci? Ultramegagigasuper market moze li? I obavezno plate takve da budu da se niko od radnika nasmijat ne moze, kao i do sad, da se osjeti ljubav unutra, ali ona ozbiljna. Voli vas Voli!

Sun
Gost
Sun

A raskopčna dugmad ? 😃

Drezik
Gost
Drezik

Crce za nama

Jovan
Gost
Jovan

Koliko je debela koverta kad je on daje? Jer svi moraju da daju reket pred izbore.

Tovar
Gost
Tovar

Kad već ne znate neku fabriku da otvorite, jeste li mogli makar dom zdravlja, vrtić i školu da izgradite tom vještačkom kvartu?

Gost
Gost
Gost

Dali se radi o lokaciji iza city kvarta (oni stari hangari sto se vide)gdje je planom bila predvidjena škola,vrtic,dom zdravlja?

Kakoe
Gost
Kakoe

Zasto bi Bokan to otvarao. To se ne gradi zato sto je drzava nesposobna jer ne naplacuje porez od mocnika, pa nema para rupe da zakrpi a ne da vrtic izgradi.

Mili
Gost
Mili

Kome toliko centara i marketa? Jednog dana na śever niko ostat neće, kome ćete onda te markete

Staxe
Gost
Staxe

Oće li bit đe kakve fabrike,proizvodnje ili samo samoposluge…

Eksplicitno
Gost
Eksplicitno

Staxe niko ti ne brani, izvoli otvori 🙂

TVPorto
Gost
TVPorto

Eksplicitno …koji si ti MOZGIC

Send this to a friend