Ekonomija

Za putnike u željezničkom prevozu jefitiniji smještaj u Baru

Turistička organizacija Bara i Željeznički prevoz Crne Gore inicirali su saradnju sa ciljem promocije i objedinjavanja turističke ponude opštine Bar i usluga željezničkog prevoza. Ideja je da se u predsezoni i postsezoni ponude atraktivni paketi usluga i povoljnosti za putnike u lokalnom i međunarodnom željezničkom prevozu, u vidu raznovrsnih popusta na cijene privatnog i hotelskog smještaja u Baru i druge turističke usluge, saopšteno je danas iz TO Bar i ŽPCG.

Kako ističu, na zajedničkom sastanku, održanom danas u prostorijama ŽPCG, razmijenjene su ideje i mišljenja o mogućnostima za buduću dugoročnu saradnju i prepoznat značaj ovakve inicijative za povećanje broja turista koji borave u Baru i putnika koji koriste usluge Željezničkog prevoza Crne Gore.

“Predlog za saradnju će biti upućen i preduzeću “Srbija Voz” sa kojim je ŽPCG prethodnih godina realizovao slične promotivne aktivnosti. O daljim aktivnostima na realizaciji ove inicijative javnost će biti blagovremeno obaviještena”, naglašava se u saopštenju TO Bar i ŽPCG.

Send this to a friend