Ekonomija

Za slobodne dane povodom Dana nezavisnosti, Telekom poklanja besplatan internet

Crnogorski Telekom svim postpejd i pripejd korisnicima za predstojeće neradne dane povodom Dana nezavisnosti poklanja 100GB za surfovanje u mreži velikoj za sve važne stvari. Praznični gigabajti važiće tokom tri neradna dana – subota, nedjelja i ponedjeljak – a mogu se aktivirati već danas kroz Telekom ME aplikaciju ili slanjem poruke 100GB na 1466.

Crnogorski Telekom
Crnogorski Telekom

Mreža Telekoma iz godine u godinu ima najveći broj korisnika mobilnog interneta u zemlji, i bilježi najveći godišnji protok gigabajta kroz mobilnu mrežu u Crnoj Gori – čak tri puta više podataka prošlo je kroz Telekom mrežu u 2021. nego u 2019. godini – što dosta govori o navikama njihovih korisnika, poručuju iz te kompanije.

„Činjenica da korisnici Telekoma surfuju mnogo više od ostalih korisnika na tržištu, dovoljan je povod da im onda kada im je to važno omogućimo da lakše ostanu u kontaktu, dijele fotografije i snimke ukoliko slobodne dane odluče da provedu van kuće, i ne razmišljaju o potrošnji gigabajta ako više uživaju u strimingu filmova ili serija.Međutim, to ne bi bilo dovoljno da nam kvalitet naše 4G, a odnedavno i 5G mreže, to ne dozvoljava. Zato smo započeli veliki projekat modernizacije mobilne mreže na 80 lokacija u Crnoj Gori, kako bismo učvrstili pouzdanost naše mrežne infrastruktur koja može da zadovolji rastuće potrebe korisnika i pruži najbolje korisničko iskustvo“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Send this to a friend