Ekonomija

Zakupci proveli noć na šetalištu, inspekcije nema

Foto: RTV Budva

Zakpuci privremenih lokacija dežurali su cijelu noć na šetalištu, kako bi spriječili rušenje privremenih objekata. Uprkos najavi inspekcije da će se danas na spornim lokacijama pojaviti ohrabreni asistencijom policije, to se još nije dogodilo.

<<<Inspekcija počela uklanjanje privremenih objekata sa šetališta u Budvi<<<

Zakupci lokacija u šetališnoj zoni i dalje se nadaju preimenovanju Odluke i prologiranju roka zabrane privremenih lokacija do oktobra ove godine, kada bi se, kako su rekli, sami povukli i doveli u red lokacije koje bi poslije uklanjanja objekata ostale prazne i nesređene.

Zakupac privremenog objekta, Savo Radonjić, kazao je da su oni od juče tamo.

“Smjenjivali smo se čekajući građevinsku inspekciju. I dalje smo pri svom stavu da ćemo lokacije braniti do kraja, do konačnog stava ministra. Ponovo molimo i apelujemo da usliši naše molbe da na ovom potezu svi ostanemo do oktobra, kada ćemo sami otići”, istakao je Radonjić.

On je kazao da se nadaju da će se agonija završiti danas ili sjutra, te da će se danas na sjednici Vlade konačno izreći finalni stav, ostaju li ili ne.

“Tri dana ćemo biti ovdje, dok ne čujemo pozivan stav kojem se nadamo i na koji apelujemo. Selektivna odluka je već urađena jer na ovom potezu po planu ništa nije bilo a, kao što vidimo, neki restorani su ostali, upisani su preko noći”, zaključio je Radonjić.

Kako nezvanično saznaje RTV Budva, građevinska inpekcija sa izvršnom službom iz Podgorice danas se neće pojaviti na šetalištu u Budvi, jer prema Pravilniku o uslovima i načinu pružanja pomoći državnim organima, moraju da sačekaju asistenciju policije, koju, nakon što se utvrdi da im treba, mogu dobiti tek nakon pet dana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sindikat
Gost
Sindikat

Samo ste ljubomorni na oni koju su zaradili. Samo osvjeta neracionalna. Biće očajna Budva za turista, prazna i mrtva. I 1500 radna mjesta manje.

Čapur u kršu
Gost
Čapur u kršu

Koji je ovo po redu oktobar da ste tamo, pa ljudima das 50 god da prave ruglo i zarađuju, ako im ne das 51,kao da im nikad nista nijesi valjao…

Vojo
Gost
Vojo

Ada ove zakupce da si pita ima li posla ne ne moj me pitati radimo za dzabe zakup velik obaveze ma eura se ne moze zaraditi a oni sad zivotima ce braniti .Rusi bre te favele tu sprdnju da se napkom moze setati setalistem Budve ne leskovca

vjecna da je
Gost
vjecna da je

oce li bit srusen ovo dje je lido i skolijera to je najveci izvor zaraze i gadluka

djuradj
Gost
djuradj

…pustite ljude neka rade…ko voli neka koristi, ko ne voli neka ide u mirnija setalista…more je provod, more su koke..:)))))

Kotor66
Gost
Kotor66

Ja sam oko 11h bio dolje i nidje nikog nema…Bio sam da podrzim uklanjanje vasara.

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Zovite Amfilohija u pomoc njemu ne smije obijekat niko srusit. Samo procenat mu morate dat.

Kotor66
Gost
Kotor66

Idi ti kod djeda mraza tvog hahahah

Xyz
Gost
Xyz

Ocistite i sutomore sto prije

CG🇲🇪
Gost
CG🇲🇪

Ruši to odma,pih

Jovo
Gost
Jovo

Dragi moji zakupci evo vam fine ideje,dovedite Antilopija da prozbori koju i niko vam to nece rusit.Pozeljno bi bilo da kaze da su to ostaci srpskih trgovina od prije Hrista.

La prinćipesa
Gost
La prinćipesa

Plati popa i hodžu da stanu ispred diskoteke, onda samo bog može da je sruši.

Kazanegra
Gost
Kazanegra

Ovdje treba drzava da pokaže snagu ako je odluka donijeta price nema,zakon mora da se postoje i isti je za sve

La prinćipesa
Gost
La prinćipesa

Nemoj tu da mi pokazuješ snagu, pokaži je na krstionici ona je bila prije na redu za rušenje.

Sindikat
Gost
Sindikat

Da kaxanegra, problem su oni koju prodaju kokice, i ne tajkuna koji devastiraju i dalje Budva sa divlja gradnja na brda. Protiv njima nježni, protiv roštilja vrlo snažna država

Bob
Gost
Bob

Ne može i kraj! Dosta je bilo vašara!

Sindikat
Gost
Sindikat

Sada ćete samo vi prošetati po Budvi. Biće sjajna Budva bez turista

Send this to a friend