Ekonomija Centar za građansko obrazovanje upitao

Zašto je Spajić skrivao podatke o isplatama Duški Nedeljković?

Milojko Spajić

Centar za građansko obrazovanje (CGO) pozdravio je iskorak u dijelu transparentnosti ministra finansija, Aleksandra Damjanovića, koji je, kako su saopštili, odobrio pristup podacima o honoraru Duške Nedeljković, iz Beograda, za PR usluge Ministarstvu finansija i socijalnog staranja dok je ministar bio Milojko Spajić.

“I pored činjenice da su u Ministarstvu postojale PR službe za obavljanje tih poslova, pod Spajićevim rukovodstvom, ovaj organ je Duški Nedeljković isplatio 15.000 eura neto honorara za PR usluge (12 mjeseci po 1250 eura), uz prateće putne i troškove smještaja. Ostaje nejasno: zašto i za čije potrebe je tokom prethodne Vlade trošen novac poreskih obveznika na eksterne konsultante pored stručnih službi u ministarstvima iz istog domena, kao i šta je preporočilo ovakve eksperte, ali i zašto je Spajić skrivao ovaj ugovor”, naveli su iz CGO.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Goran
Gost
Goran

To je pitanje za njegovu vjerenicu, kozmetičarku, zdravkovu ćerku, ima takvih dosta, ona je bila glavni koordinator te propale vlade !!! Kako reče onaj sekretar od krivog, zbog pregovora za bolnicu meljine, koje je dotična vodila…” pa javila se slučajno na tatin telefon” 😂😂😂😂😂😂.. eto ko je vedrio i oblačio tom mrčnom vladom, koja ce biti upamćena po velikom zlu… Više »

mladen
Gost
mladen

Zato što je Duška radila nedeljom, zar ne shvatate?

Nana
Gost
Nana

Duška je samo mali dio propagandne mašinerije koja je dovela apostole i održala ih godinu ipo.

Strijelac
Gost
Strijelac

Čudno da je Spajić nešto skrivao. Kod njegs i Zdravka sve je bilo tajno, a transparentno.

Ja ❤🇲🇪
Gost
Ja ❤🇲🇪

Zato sto je isti taj apostol uzimao procenat za sebe

Darija
Gost
Darija

Spajiću dići ćeš i ti na red.

Prcko
Gost
Prcko

Lične je prirode. Šta ćeš, mladi ljudi. Šteta samo što nije iz njegovog džepa, no iz našeg.

Beli
Gost
Beli

Da vidimo tuzilastvo sad !!!

onako samo
Gost
onako samo

Iz jednostavnog razloga trebalo je smisliti dobru lažavinu da se proguta Evropa sad i da se sakriju užasni rezultati vlade.

Send this to a friend