Ekonomija

Zbog nedefinisanih imovinskih odnosa stopirana izgradnja trajektne rampe u Kamenarima

M4034S-4211

Zbog nedefinisanih imovinsko-pravnih odnosa na lokaciji predviđenoj za izgradnu trajektnog pristaništa u Kamenraima, čitav postupak je privremeno obustavljen, saznaje Radio Jadran u Morskom dobru.

“Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom je izradilo tehničku dokumentaciju, dok intezivno radi na rješavanju otvorenih pitanja i pronalasku optimalnog rješenja za izgradnju još jednog takvog objekata obalne infrastrukture. Trenutno se čeka da se stvore preduslovi za početak realizacije ovog projekta”, kazali su iz Morskog dobra.

Oni su još krajem prošle godine najavili izgradnju pristaništa-rampe za trajekt u Kamenarima, koje bi trebalo da rastereti postojeće prilaze, posebno tokom ljetnje turističke sezone.

Javni postupak za izbor izvođača najavljen je za prvi kvartal ove godine, a vrijednost radova procijenjena je na 213.000 eura.

U AD Pomorski saobraćaj kazali su nedavno da očekuju da sa Morskim dobrom dogovore do kraja godine detalje oko gradnje i finansiranja pristaništa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

To će Ban da završi da mu država plati nije dzaba da ima Aco za kuma. Ne brinite se narode mi ćemo to platit !!!
Da nas ima pametnih ako morsko dobro prifati da plati troškove treba izaći na demostraciju jer je to lopovluk !.

Drugi vanzemalj
Gost
Drugi vanzemalj

Koliko para su pokrali i poreza utajili, mogli bi napravit, ne 1 nego 10 mostova, i opet da im ostane za potomke.

William
Gost
William

I to sve od budzeta drzave da bi fukara od bana vlasnika trajekta imao dobit…sto on ne rijesava to i ulaze novac…sve oko guzve bi bilo rijeseno da imaju mozga samo da iskoriste jednu traku za ukrcaj i tom trakom da se iskrcava sa trajekta…sva guzva bi bila rijesena…a ne ovako svi ucesnici u saobracaju pate tokom ljetne sezone jer… Više »

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Biće da će brzo most. :-)))

Send this to a friend