Grad Ognjen Vuković

AudioStorm će nastupiti sjutra na krovu KIC-a Budo Tomović

Jedan od najvrijednijih autora nove generacije elektronske muzičke scene u Crnoj Gori, Ognjen Vuković, poznatiji kao AudioStorm nastupiće u nedjelju 17. maja u 19.00h na krovu srca kulture Podgorice – KIC-a Budo Tomović.

Audiostorm posljednjih nekoliko godina postaje sve više zastupljen u regionalnim i svjetskim DJ krugovima. Budući da njegov muzički opus pretežno obuhvata progressive i deep house ne čudi činjenica da njegovu muziku vrte svjetske DJ zvijezde kao što su Hernan Cattaneo, Nick Warren i John Digweed.

Podgoričkog DJ-a i producenta publika će, u skladu sa propisanim mjerama NKT-a, moći da sluša preko live streama na Facebook i Instagram stranici organizacije Platform081.

Platform081 je multimedijalna platforma za generisanje umjetničkih ideja koja će u nedjelju prvi put predstaviti svoju produkciju crnogorskoj publici.

Idejno nastala s ciljem da bude spona za sve mlade kreativne ljude koji žele da svojom umjetnošću čine ovaj svijet ljepšim i boljim, Platform081 će kroz dobru energiju, ljubav i tehničku podršku pružati priliku svim vrstama umjetnosti u Crnoj Gori i biti mjesto susreta i stvaranja novih kreativnih industrija.

3

avatar
1000
3
0
0
 
1
PratiolacPratilac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pratiolac
Gost
Pratiolac

bilo je vrhunski. HvaLA VAM

Pratilac
Gost
Pratilac

Svaka cast momcima na organizaciji

Pratilac
Gost
Pratilac

Svaka cast za momke koji su organizovali ovo

Send this to a friend