Grad u 18 sati

Manifestacija Podgoričko proljeće večeras u online formatu

Ove godine manifestacija „Podgoričko proljeće“ biće održana u novom, neobičnom formatu onlajn, u četvrtak 16. aprila u 18 sati na Facebook profilu Bisere Mustafić, dugogodišnje organizatorke te manifestacije.

Ove godine „Podgoričko proljeće“ posvećeno je zdravstvenim i prosvjetnim radnicima, kao i pripadnicima gradskih službi koji su omogućili da se i u ovim vanrednim okolnostima osjećamo bezbjedno i zaštićeno.

„Podgorice moja voljena, stiže jos jedno proljeće, rekla bih najčudnije koje pamtim. Novonastala globalna pošast nam neće dozvoliti da ovog proljeća pjesmom proslavimo naš grad, tamo gdje je to najljepše učiniti – u srcu Stare Varoši, na vratima Sahat kule, ali nas neće ni zaustaviti u našoj namjeri da to tradicionalno učinimo, ovoga puta uz pomoć Fejsbuka, na mom ličnom nalogu, u četvrtak 16. aprila u 18 sati“, kaže organizatorka Bisera Mustafić.

Građani će prateći njen nalog, biti u prilici da čuju i vide nastupe crnogorskih estradnih umjetnika, ali i prijatelja iz regiona koji su odvojili vrijeme da snime kratak nastup i sa podijele osjećaj ljubavi i poštovanja kojeg gaje prema Podgorici.

Send this to a friend