Grad

Prvi Bazar Art od 18. juna u Podgorici

Prvi Bazar Art, jedno je od najmasovnijih okupljanja crnogorskih umjetnika u novijoj istoriji naše države, koje će se održati 18.juna u multimedijalnom kulturnom centru Atrio Concept House, ul. Miljana Vukova 39 u Podgorici, sa početkom u 20h, a trajaće sve do ponoći.

Oko 20 akademskih umjetnika, slikara, graficara i vajara, izložiće svoje radove i pokazati raznovrsnost i darovitost domaćih stvaralaca 21. vijeka.

Cilj ove manifestacije je da uvaži istinske talente, skrene pažnju na njih i konačno okupi sve građane i privredne subjekte koji žude za kulturnim dešavanjima.

Izložena djela biće i na prodaju i to na bazarskom popustu do 40 odsto.

Kreativni direktor Bazar Art-a, akademski slikar Nebojša Perunović i akademska slikarka Nina Vukčević, kao selektori i učesnici ove manifestacije izabrali su da neki od autora budu: Milena Živković, Miloš Radunović, Roman Đuranović, Sonja Đuranović, Tijana Vujović, Zorica Lakić, Darko Vučković, Đorđije Vujučić, Ivana Stanić, Jakša Ćalasan, Jovana Vujanović, Kaća Švabić, Ljilja Kolundžić, Maša Jovović, Vlatka Vujošević, Vladimir Dado Đuranović…

Muzička podrška Damir Murseljević.

Send this to a friend