Grad Novi filmovi

Repertoar bioskopa Cadmus Cineplex

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex naći će se novi filmovi.

1. DORA I IZGUBLJENI ZLATNI GRAD

Provodeći većinu života u istraživanju džungle sa svojim roditeljima, ništa nije moglo da pripremi Doru (Izabela Moner) za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu. Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Butsa (svog najboljeg druga, majmuna), Dijega (Džef Valberg), misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da riješi nevjerovatnu misteriju o izgubljenom zlatnom gradu.

2. FANTASTIKA

U čarobnoj šumi u zemlji zvanoj FANTASTIKA, dva medvjeda, Boža i Luka krenuli su u spasonosni pohod da sačuvaju šumu od zloglasne bande lopova. Na tom putu susrešće se sa mnogim čudnim i predivnim stvorenjima. Ali vrijeme ističe! Ko će prvi do zlatnih rogova? Da li će uspjeti da spasu svoj animirani svijet?!

3. RAMBO: DO POSLJEDNJE KAPI KRVI

Uprkos ozbiljnim godinama legendarni Silvester Stalone je jedan od najpopularnijih svjetskih filmskih akcionih junaka koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rokiju i Rambu. Vijetnamski veteran Džon Rambo (Silvester Stalone) preživio je mnoge potresne događaje u svom životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji se drznuo da mu otme ćerku.

4. UKLETO

Za vrijeme Noći vještica, grupa tinejdžera zadesiće se u ukletoj kući za zabavu, koja obećava da će probuditi sve njihove najmračnije strahove. Ta noć će postati smrtonosna, kad shvate da su neke od njihovih noćnih mora realnost.

Send this to a friend