Grad Novi filmovi

Repertoar bioskopa Cadmus Cineplex

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex naći će se novi filmovi.

1. DŽUDI

Film Džudi je oda nezaboravnom glasu, njenoj želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu holivudske ikone Džudi Garland. Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina igraće holivudsku ikonu Džudi Garland u istoimenom filmu.

Priča prati Džudi Garland, koja stiže u London 1968. na rasprodatu seriju koncerta u čuvenom klubu Talk of the Town u kojem će održati i svoj posljednji koncert. Trideset godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oz-a, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku. Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom. Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvijek vjeruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Provodi svoj životni vijek od 47 godina radeći od toga 45, umorna je i more je uspomene na svoje izgubljeno djetinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom djecom. Postavlja se pitanje da li će imati snage da nastavi dalje?

Holivudsku ikonu Džudi Garland igraće Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina. U filmu ćemo slušati neke od njenih najpoznatijih pjesama, uključujući i legendarnu pjesmu “Iznad duge” (Over the Rainbow).

2. OVČICA ŠONE: FARMAGEDON

Nastavak ludog prvog dijela OVČICA ŠONE ponovo stavlja čuvenu farmu u opasnost. Ali ovaj put opasnost nije zemaljska već dolazi iz svemira. Ali za Šoneta ni vanzemaljska prijetnja nebi trebala da predstavlja problem. Da li će farma preživjeti napad iz svemira? Ostaje nam da vidimo u filmu OVČICA ŠONE: FARMAGEDON.

3. BOL I SLAVA

Novi film slavnog reditelja Pedra Almodovara, u kojem glumi već oprobana ekipa njegovih saradnika Penelope Kruz i Antonio Banderas.

„Bol i slava“ Pedra Almodovara prati filmskog reditelja Salvadora Maljoa koga muče fizičke i psihičke nevolje i sprečavaju da radi ono što voli – da snima filmove. Kroz dramu se prepliću tri različita razdoblja njegovog života u Španiji: djetinjstvo u šezdesetim godinama kada je njegova porodica započela novi život u Valensiji, doživljaj prve želje, život u Madridu tokom osamdesetih godina gdje pronalazi i gubi prvu veliku ljubav, otkrivanje kinematografije i, najzad, sadašnjost prepuna praznine koja ga sputava da krene napred. Preispitujući svoju prošlost i izbore koje je napravio, Salvador stiče hitnu potrebu da to ispriča i tako nađe svoj spas.

Send this to a friend