Grad novi filmovi

Repertoar bioskopa Cadmus Cineplex

Na repertoaru bioskopa Cadmus Cineplex naći će se novi filmovi:

1. HOTEL BEOGRAD

Romantična bajka koja će vas nasmijati do suza i odvesti na neku drugu planetu.

Pavle je bogati nasljednik i vlasnik prestižnog hotela Beograd, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svijet umiješaju beogradska mafija, luda nevjesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gdje je sve moguće.

2. OTKRILA SAM ŠPIJUNA

Dejv Batista, profesionalni američki rvač pokazće svoje nježno lice u novom filmu reditelja Pitera Sigala.

Film prati strogog CIA operativca JJ-a koji je degradiran i poslat u tajnu misiju da zaštiti porodicu devetogodišnje djevojčice Sofi (Chloe Coleman), koja mu nikako taj posao ne olakšava. Kada Sofi otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrijebiće svoje vještine da locira ko ih nadzire. U zamjenu da ne otkrije ko je JJ, Sofi ga zamoli da provodi vrijeme sa njom i nauči je da bude špijunka. Uprkos oklijevanju, JJ shvati da ne može da se odupre njenom šarmu.

3. BLADŠOT

Nove sposobnosti imaju svoju cijenu…

Film Bladšot prati Reja Gerisona, poginulog vojnika kog je korporacija za proizvodnju oružja ,,Rising Spirit Technologies”, uz pomoć posebne nanotehnologije, uspjela da vrati iz mrtvih. Sa armijom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila, jači nego ikada i posjeduje mogućnost samoizliječenja.

4. NAŠA LJUBAV

Ovo je priča o ljubavi, preživljavanju i epskim pitanjima koje život postavlja svakom od nas.

Džoan i Tom su u braku godinama. U njihovoj vezi osjeća se lakoća koja nastaje iz života koji su proveli zajedno i velike ljubavi koja se ogleda u nježnosti i humoru koji dijele. Kada Džoani otkriju rak dojke, tok njenog liječenja počinje da baca sjenku na njihovu vezu, pošto počinju da se suočavaju sa izazovima koji prijeteći stoje pred njima i pokazuju u šta bi život mogao da se pretvori ukoliko bi se nekome od njih nešto dogodilo.

5. BRAMS: DJEČAK II

Nastavak filma „Dječak” sa Kejti Holms u glavnoj ulozi.

Radi se o nevjerovatnoj priči o dječaku-lutki koja je šokirala publiku širom svijeta. Odlično stilizovan, sablastan, neizvjestan i prilično uznemirujući horor film, kakav dugo nismo gledali na filmskim platnima. Nakon što se mlada porodica, nesvjesna njene prošlosti, useli u vilu Helšir na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kog naziva Brams. Brams je prilično sablastan lutak, koga morate da se bojite. U njemu stanuje zlo, a u njegovom domu mora da se igra po njegovim pravilima!

Send this to a friend