Hronika Đukanović tvrdi da su pretresi vid zloupotrebe

Advokat tvrdi da su Kneževićeve kuće nezakonito pretresane

Đukanović

Zdravko Đukanović, advokat odbjeglog biznismena Duška Kneževića tvrdi da je sinošnji pretres kuća koje su u posjedu Kneževića nezakonito pretresane. 

<<<Novi dokazi nakon pretresa: Knežević u monografijama slao pare za odabrane<<<

On takođe tvrdi da kuća u Mojanovićima već duže od godinu dana nije u posjedu  Kneževića, već u u nadležnosti Tanje Terić, Radoja Žugića i nalogodavaca iz izvršne vlasti, koji su, kako kaže, nezakonito oduzeli imovinu Kneževiću.

“Prilikom pretresa policija je u kući pronašla i oduzela CD i VHS kasete sa crtanim filmovima i muzikom i dokumentaciju koja je irelevantna za krivični postupak”, dodao je on.

Đukanović je naveo da je službenicima naglasio da je riječ o nezakonitom postupanju i da to što rade predstavlja drastičan vid zloupotrebe.

“Instistirao sam da se uviđaj obavi na način koji predviđa zakon u skladu sa policijskim ovlašćenjima, pravilima kriminalističke tehnike, te pravilima službe obavi uviđaj, na pravilan i zakonit način koji je dobro poznat svim prisutnim policijskim službenicima. Kao branilac Kneževića naglašavam da ćemo se još jače suprostaviti svakom i nezakonitom postupanju i da se na bezakonju i samovolji ne može graditi pravni sistem. U narednom periodu odbrana će podnijeti krivične prijave zbog ovakvog nezakonitog postupanja protiv nalogodavaca iz SDT i odgovornih lica Atlas banke u stečaju i Centralne banke Crne Gore”, saopštio je Đukanović.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
AaaaaaNikšićaninVelimiramoŠćepan majušni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aaaaaa
Gost
Aaaaaa

Ništa nije normalno na Ivom slučaju niti i sa jedne strane !!

Velimir
Gost
Velimir

“Bogami,veliki advokat brani velikoga covjeka”!

amo
Gost
amo

Koliko je ovaj dobio para i uputsva da prica ovako.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Ova faca ne liči na advokata,em priča što nema pravo ne sad nego tokom čitavog procesa.

Šćepan majušni
Gost
Šćepan majušni

A ko da ti uvaži žalbu ?

🚜🙋‍♂️
Gost
🚜🙋‍♂️

Tebi se po faci sve vidi

Send this to a friend