Hronika

Adžić i Damjanović vratili policijskim službenicima dio zarade

Foto: Adžić i Damjanović

Na današnjoj sjednici Vlade usvojena je Odluka o izmjeni odluke o dodatku na osnovnu zaradu za obavljanje poslova na određenim radnim mjestima, kojom će policijskim službenicima zarada biti uvećana do deset odsto osnovne zarade, poručili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Navedena odluka će, ističu iz resora, stupiti na snagu danom objavljivanja u Službenom listu kako bi se povećanje što prije odrazilo na zarade policijskih službenika.

“Svjesni značaja poslova koje obavlja Uprava policije, kao i činjenice da su za mjesece april i maj umanjene zarade policijskim službenicima, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo finansija nastojali su da se na ovaj način prevaziđe navedeno umanjenje”, kazali su iz MUP.

Ministarstvo unutrašnjih poslova će, kako se navodi, i u narednom periodu ulagati dodatne napore u cilju poboljšanja uslova rada za službenike, kako kroz obezbjeđivanje većih zarada tako i kroz osavremenjivanje rada.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
ZdravkoSovaMilosDarijaRSMK
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zdravko
Gost
Zdravko

Da se ne lazemo.Prvo su plate smanjili od 30 do 100 eura pa sad kao povecanje 10 posto, sto znaci da smo na istom kao prije smanjenja

Sova
Gost
Sova

Vratili oteto, ne povecali.

Milos
Gost
Milos

Jel iz svog dzepa? Ako nije onda im je drzava Crna Gora vratila dio zarada.

Darija
Gost
Darija

Damjanović pravi stručnjak i dobar čovjek.

RSMK
Gost
RSMK

Sve im nadoknadi, jer su postupili kako treba.

👏👏👏👏
Gost
👏👏👏👏

Bravo 👍👍👍👏👏👏

Send this to a friend