Hronika

Adžić: Izborom Stankovića mafija pobijedila državu

Odlukom Tužilačkog savjeta još jednom je potvrđena teza o sumraku državnih institucija i potpunoj neodgovornosti u vršenju njihove ustavne funkcije, ocijenio je potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić, nakon današnjeg imenovanja Ivice Stankovića za v.d. vrhovnog državnog tužioca.

<<<Stanković od danas v.d. vrhovnog državnog tužioca<<<

Adžić smatra da je ovo otvoreni pucanj u pravo i pravdu, ali i u evropski put Crne Gore i da je danas je i zvanično potvrđeno da Crnom Gorom upravljaju miljenici mafije.

“Članovi Tužilačkog savjeta koji su glasali za Stankovića danas su ponizili Crnu Goru i aktivni su saučesnici u narušavanju međunarodnog imidža naše države. Nakon svih afera i blamaža u kojoj nije pošteđena ni porodica Ivice Stankovića, jedino je ovakav Tužilački savjet mogao dozvoliti nastavak degradacije već urušenih institucija i uvećati nepovjerenje građana prema onima kojima bi trebali najviše da vjeruju”, ukazuje Adžić.

On je upitao člana Tužilačkog savjeta Velimira Rakočevića da li je njemu obećano mjesto ambasadora u Indiji, jer, kako kaže Adžić, znamo da je mjesto u Kini već zauzeto.

“Imam utisak čak i da se Svetozar Marović danas pojavio kao kandidat i zahtijevao podršku, ovakav većinski partijski Tužilački savjet bi se pravio slijep i bespogovorno mu je pružio”, zaključio je Adžić u reagovanju.

8

avatar
1000
6
2
0
 
7
Pravi građaninNikolicaNBAStari aerMilo CT
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikolica
Gost
Nikolica

Najgora partija u Cetinje, ni odbor vise ne mogu pokupiti.

NBA
Gost
NBA

KO NAM “RECE” I PRETECE! XAXAXAXAXA JAVI SE ADZICU D.KNEZEVICU ZA “DNEVNICU”…..

Stari aer
Gost
Stari aer

Saopostenjima ce se srusiti Dps
Na proteste LAZNA OPOZICIJO
DJE JE DF LAZNA OPOZICIJA STO CUTE

Milo CT
Gost
Milo CT

Kako ti radi kafić u Titograd. Cetinjski

Jež
Gost
Jež

Stanković je za sve vas iz opozicije moralna gromada.

Fileopg
Gost
Fileopg

a ne no će nam DK i URA odrađivati posao Mafije i određivati ko će biti VDT…Sramite se umjesto da stanete u odbranu države od lažnih optužbi i medijske hajke mafije i kriminalaca protiv poštenih ljudi. Sramite se…

mojsilović
Gost
mojsilović

Uvijek sam se pitao koji su to među nama išli Pirciju na vrata te stajali u red za tanjir makarona samo da prošpijaju bližnjeg ali eto sad vidim situaciju i sve mi je savršeno jasno. Ima vas ka’ na gori lista nažalost.

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Eee moj … ti , kako si pametan. Blago majci, popa rodila.

Send this to a friend