Hronika

Akcija Miligram: Uhapšene dvije osobe, zaplijenjen heroin i pištolj

U okviru policijske akcije Miligram uhapšeni su M.M. (32) i D.Đ. (42) iz Podgorice zbog sumnje da su preprodavali heroin.

“Policija je po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici pretresala stanove i druge prostorije koje koriste M.M. i D.Đ. i tom prilikom pronašla i oduzela oko 20 grama heroina, dvije vage za precizno mjerenje, startni pištolj”, saopšteno je iz Uprave policije.

M.M. i D.Đ. su uhapšeni zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Tokom sprovođenja akcije Miligram ostvareno zaplijenjeno je 737 grama heroina, manje količine kokaina i marihuane, pištolj, startni
pištolj i tri vage za precizno mjerenje.

“Podnijeto je sedam krivičnih prijava protiv sedam osoba za šest krivičnih djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i jedno djelo neovlašćena držanje oružja i eksplozivnih materija kao i jedna prekršajna prijava protiv jedne osobe kao i jedna prekršajna prijava”, podsjetili su iz Uprave policije.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje i promet opojnih droga odgovaraće M.M. (32), D.Đ. (42), A.S. (33), N.B. (36) svi iz Podgorice, V.M. (31) i Lj.R. (36) iz Kotora, a za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija odgovaraće R.K. (35) iz Nikšića.

Protiv N.R. (31) iz Podgorice podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaj iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Cika miki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cika miki
Gost
Cika miki

Imena, puno ime i prezime

Send this to a friend