Hronika

Banović i Ristić izručeni Crnoj Gori, Glazer Srbiji

Ilustracija

Uprava policije u prethodna dva dana realizovala je tri ekstradicije-Crna Gora izručila je Srbiji njihovog državljanina Gorana Glazera, našoj zemlji Srbija je ekstradirala Podgoričanina Đorđa Banovića, a Mađarska Miroslava Ristića iz Srbije.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, podgorički Interpol i Posebne jedinice policije su devetog oktobra Srbiji izručili Gorana Glazera (26), koji je u Crnoj Gori uhapšen po međunarodnoj potjernici Interpola Beograd.

“Potjernica za njim je raspisana zbog izdržavanja zatvorske kazne od jedne godine, koja mu je izrečena zbog produženog krivičnog djela teška krađa”, kazali su iz Uprave policije.

Takođe, Interpol Podgorica i PJP su 10. oktobra realizovali ekstradiciju iz Srbije u Crnu Goru Đorđa Banovića (46).

“Njega je potraživao podgorički Interpol radi izdržavanja kazne zatvora od tri i po godine zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, u sticaju sa krivičnim djelom spriječavanje službenog lica u vršenju službene radnje”, dodaju u Upravi policije.

Juče je Crnoj Gori izručen i Miroslav Ristić (35), za kojim je međunarodnu potjernicu raspisao Interpol Podgorica zbog izdržavanja kazne zatvora od godinu dana zbog teške krađe.

1 Komentar na "Banović i Ristić izručeni Crnoj Gori, Glazer Srbiji"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend