Hronika ISTRAGA O UBISTVU KLISIĆA I RANJAVANJU GARDAŠEVIĆA

Barski inspektori saslušali pripadnike Kožarevog klana

Foto: Bar info

U sklopu istrage o ubistvu Jovana Klisića i ranjavanju Velizara Gardaševića, inspektori barske policije saslušali su nekoliko pripadnika organizovane kriminalne grupe na čijem čelu se, navodno, nalazi odbjegli Alan Kožar, piše Dan.

<<<U Baru ubijen Jovan Klisić, ranjen Velizar Gardašević<<<

<<<Istraga o ubistvu Klisića i ranjavanju Gardaševića: Policija traga za dvije osobe<<<

Prema policijskim evidencijama, Klisić i Garadšević su bliski klanu koji je predvodio ubijeni Armin Muša Osmanagić. Prve sumnje na moguću povezanost sa tom likvidacijom pale su na pripadnike njima suprotstavljenog klana koji predvodi Kožar. Ipak, policija je nakon informativnog razgovora pustila na slobodu sve privedene jer nijesu imali osnova za njihovo zadržavanje.

Iz zapaljenog “seata” koji su koristile ubice izuzeto je više tragova, koji su upućeni u Forenzički centar na vještačenje.

Ubistvo se dogodilo prekjuče, ispred restorana”Savoia” u centru Bara. Gardašević i Klisić su izašli iz tog lokala i krenuli prema blindiranom “audiju”. Klisić je krenuo ka vratima vozača, a njegov prijatelj ka mjestu suvozača. Prije nego što su ušli u automobil, dvojica napadača su prišla vozilom “seat” i zapucala u njih. Potom su pobjegli, a inspektori su zapaljeni “seat” pronašli u naselju Bjeliši.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Ka po obicaju, reda radi privedu na desetine osoba i puste, kao rade nesto. Ili blokiraju grad 2 sata kasnije i samo neka kazu kad je to urodilo plodom bez sto malttretiraju pisten narod.

Bar4me
Gost
Bar4me

To je prednost kad živiš u N.Koreu. Kriminalom se bave samo ljudi iz vrha vlasti. A ne kao u ostatak svijeta, čuda rade pioni i cinkaroši, predstavljaju se kao žestoki momci, a da im se to ne toleriše ne bi ni grožđe na plantaže brali a ne što drugo. Vidimo te junačine kako se prenemažu ako budu osuđeni, kao jadovi… Više »

Gramat
Gost
Gramat

Plemeniti naziv klan koristi se za škotske porodice. Ovo su samo razbojničke družine. Ili lopovske družine, ali klanovi nisu.

Send this to a friend