Hronika

Bezbjednosno interesantna osoba uhapšena u Podgorici zbog zelenaštva

Ilustracija

Bezbjednosno interesantno lice M.P. uhapšeno je u Podgorici, u sklopu akcije Mini Cent, zbog sumnje da se bavilo zelenaštvom, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Kako su istakli u policiji, sumnja se da se M.P. u dužem vremenskom periodu bavio davanjem na zajam novca u iznosu ne manjem od 30.000 eura ugovaranjem nesrazmjerne tzv. zelenaške kamate u iznosu od 10 do 15 odsto, uz sredstva obezbjeđenja.

“Sumnja se da je novac uglavnom pozajmljivao licima sa područja Podgorice, a policija je identifikovala nekoliko desetina ljudi koji su oštećeni tim krivičnim djelom”, naveli su u Upravi policije.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac, a osumnjičeni je priveden uz krivičnu prijavu.

Akciju Mini Cent su, u sklopu kontinuiranog obavještajnog projekta „Loan“, koji se odnosi na sprječavanje i dokazivanje zelenaštva, realizovali Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije i Odsjek za suzbijanje teških krivičnih djela, u saradnji sa Centrom bezbjednosti Podgorica.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
FaulAhahahha!GoranStara Podgoricatani
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Faul
Gost
Faul

Ostecen je zelenas a ne ovi drugi,pa ne bilo zajmat.

Ahahahha!
Gost
Ahahahha!

Dobro je. Najzad da čujemo za neku bezbjednosno zanimljivu osobu prije nego ga ubiju 🙂

Goran
Gost
Goran

U CG umesto imena svi imaju neka dva slova, NM, PB, MĐ što im lepo ne dodate i broj pored pa da znamo o kome se radi lideri

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Uhapšen zelenaš, kao 1918.

tani
Gost
tani

Kada se pojavi ovakav naslov pomislim da je konačno uhapšen lik iz NK zvani “crna kutija”. Nije mi jasno kako je još na slobodi poslije svega što je radio.

Send this to a friend