Hronika

Borović: Vujošević možda prizna krivicu u zamjenu za sedam mjeseci zatvora

Vujošević

Beogradski advokat Borivoje Borović izjavio je za Dan da postoje indicije da će bivši sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević sklopiti sporazum sa Specijalnim tužilaštvom, kojim je predviđeno da odrobija sedam mjeseci.

Advokat je istakao da se trenutno formalno nalazi u tom predmetu i da ukoliko dođe do realizacije sporazuma on u tome neće učestvovati.

Advokat Zoran Piperović izjavio je da nema saznanja da njegov branjenik Nenad Vujošević namjerava da pristane na sporazumno priznanje krivice, a ako je nešto rađeno u tom pravcu, onda je to rađeno mimo njegovog znanja.

“Ja protiv toga nemam ništa, ali u tome ne učestvujem i za to mu nijesam potreban”, kazao je Piperović.

Duško Knežević je ranije objavio više audio-snimaka telefonskih razgovora sa Vujoševićem, u kojima se tvrdi da je odbjegli bankar podmićivao Ivicu Stankovića. Vujošević je pred SDT-om priznao da je uzimao novac od Kneževića, tvrdeći da taj novac nije davao tužiocima za mito, već ga je koristio za liječenje. Tvrdio je da je u razgovorima samo zamajavao Kneževića kako bi izvukao više novca.

Specijalno državno tužilaštvo prošle nedjelje je dostavilo Višem sudu optužnicu protiv Kneževića, za kojim je raspisana potjernica, Vujoševića i još troje službenika Atlas banke zbog krivičnog djela stvaranje kriminalne organizacije i pranje novca.

9

avatar
1000
7
2
0
 
9
LjutaPersaMrkiMajstorBlok
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Persa
Gost
Persa

E Boze pomozi ovom narodu , tretiraju nas kao retarde

Ljuta
Gost
Ljuta

Po zasluzi

Mrki
Gost
Mrki

a priznao je on na onim snimcima krivicu 100 puta i rekao ko je bio sa njim u dilu,tako da…sve je tu jasno samo što treba ove iz tužilaštva nekako udaljiti od svih sumnji

Majstor
Gost
Majstor

Može i za 7 kubika đubriva.

Tujko
Gost
Tujko

Axaxaxaxaxaxa a ne no za 10 metara drva 😂😂😂😂😂😂😂

Blok
Gost
Blok

Pitomine

ROKI
Gost
ROKI

I još uslovni otpust. Lijepo. Teška kazna za člana organizovane kriminalne grupe.

Boban
Gost
Boban

Ovaj narod je stoka ako i ove stvari moze da proguta…ulica vas jedino moze maci,samo ulica i revolucija kao u Francusku

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ima li ko da se pogodimo
Gratis drvo u zamjenu za vunene carape

Send this to a friend