Hronika

Braća Mujović uhapšeni zbog droge i iznude

Ilustracija

Braća Radovan i Petar Mujović, Aleksandar Đurđevac i Milena Kankaraš uhapšeni su juče u Nikšiću zbog sumnje da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se bavila švercom droge i iznudama. Svi uhapšeni su posljednjih mjeseci po nalogu SDT-a bili pod prismotrom policije zbog distribucije narkotika, piše Dan.

<<<Akcija Kargo: Prekinut regionalni lanac krijumčarenja droga, uhapšeno šest osoba<<<

<<<U Nikšiću uhapšeno više osoba<<<

Nikšićka policija, u saradnji sa Specijalnim policijskim timom, izvela je juče akciju koja je okončana oko 19 sati, kada su se njihova vozila pod rotacijom uputila u pravcu zgrade Specijalnog tužilaštva u Podgorici.

Poznato je da su braća Mujović već duže vremena bliski “kavačkom klanu” iz Kotora, a na nikšićkim ulicama bil i su prepoznatljivi po luksuznom automobilu “porše”, koji vrijedi preko 100.000 eura.

Radovan Mujović je odranije poznat bezbjednosnim organima i označen je kao bezbjednosno interesantno lice. Hapšen je i krivično gonjen više puta, a prema aktima tužilaštva, našao se na spisku za ubistva kriminalnih organizacija koje su, prema spisima tužilaštva, formirali Kotoranin Igor Vukotić, Nikšićanin Ranko Radulović i albanski državljanin Erogen Brajović.

On je hapšen početkom ove godine zbog ilegalnog posjedovanja oružja, a ranije i zbog prijetnji sugrađaninu Zoranu Kruškonji (37), koji se s njim bio u istražnom zatvoru.

Mujović i Aleksandar Đurđevac uhapšeni su u januaru ove godine prilikom racije u jednom nikšićkom lokalu. Tada je iz Uprave policije saopšteno da su u ugostiteljskom objektu u Nikšiću pronašli odbačeni pištolj marke “CZ para” kal. 9mm sa okvirom u kojem se nalazilo osam metaka.

4

avatar
1000
2
2
0
 
4
mojsilovićBIGPolveki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pol
Gost
Pol

Porse pred baraku

veki
Gost
veki

NK veliki grad, i komšije i rođaci znaju da ne rade nigdje a para imaju dosta , svi ćute

BIG
Gost
BIG

A sad svima milo…da odmori komsiluk.

mojsilović
Gost
mojsilović

Da se glasa Milo opet..

Send this to a friend