Hronika Policija je juče uhapsila Nikšićanina zbog sumnje da je bio logistička podrška ubici

Cetinjanin uhapšen zbog ubistva Bojana Mirkovića u Beogradu

Srpska policija uhapsila je sinoć Cetinjanina F.I., kao i Beograđane D.K. i L.T. zbog ubistva Bojana Mirkovića sredinom novembra u naselju Belvil na Novom Beogradu. L.T. je označen kao direktni izvršilac tog krivičnog djela, D.К. je saizvršilac, a uloga crnogorskog državljanina će biti naknadno utvrđena, saopštio je MUP Srbije.

<<<Nikšićanin uhapšen zbog ubistva u mladića u Beogradu>>>

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksadar Vulin naveo je u saopštenju za srpske medije da se 12. novembra desila se mafijaška likvidacija.

“Sa velikim ponosom mogu da kažem da su, u izuzetno kratkom vremenskom periodu, pripadnici Uprave kriminalističke policije i svi pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uspjeli da ovo strašno, brutalno mafijaško ubistvo rasvijetle do kraja. Sinoć je uhapšena osoba L.T. koju osnovano sumnjičimo da je neposredni izvršilac ubistva. Prije njega uhapšena su i dva saizvršioca, a sa L.T. sinoć još jedan kao i njihovi neposredni pomagači koji su pokušavali da ga prebace na prostor Bosne i Hercegovine i da izbjegnu pravdu”, izjavio je Vulin.

Prethodno, beogradska policija uhapsila je i Ivana N. (39) iz Nikšića, sa prebivalištem u Beogradu i Bojana K. (37) iz Beograda zbog sumnje da su bili logistička podrška ubici u podzemnoj garaži u Belvilu.

 

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
MijoSilicone soulPedja*TeskavremenaSmješni ste
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mijo
Gost
Mijo

Tako se hapsi, za kapuru, a ne ko ovi nasi, prvo stave naocare ovim zagoricanima da budu lijepi na slike i vode ih za rucice.

Silicone soul
Gost
Silicone soul

Ime,prezime,ime oca,ime majke,sve u full-u i slika naravno…. da se vidi lice ubice,naravno ako je to dokazano….

Pedja*
Gost
Pedja*

Kako se Vulin zaleceo i Vucka ce uhapsiti.

Teskavremena
Gost
Teskavremena

Boze cuvaj mladost da ne idu keivim.putem.

Smješni ste
Gost
Smješni ste

I nasi tako brzo razotkriju ubistva😂😂😂

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Dok su ,,radili,, sa farmerkama i naočarima bili su gospoda a sad koga god pretresu u Cetinje nadju po dva automata,zolju,mitraljez…

Doktor
Gost
Doktor

Ko je ovaj da Cetinja

Send this to a friend